Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Doporučené odpovědi

Odesláno

@Marek-26 Jinými slovy pišeš to co já celou dobu. Netflix u VF na boxech už nebude. Staré boxy kde ještě fungují ruší a už dál nenabízejí a v nových už ta možnost není. A že by dělali zas další nový typ boxu kam netflix koupí je podle mě nereálné.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
  • Centrum péče
před 9 hodinami, Peno napsal:

Vždyť VF experti tady na fóru často argumentují tím, že FW těch boxů je stejný pro všechny země a proto VF implementace nových funkcí trvá celou věčnost, protože se musí posílat globálním programátorům.

Pěkné ráno, v minulosti jsme vysvětlovali, že Vodafone TV je sice globální platforma, takže mnoho funkcí je společných, ale každý trh má i různá specifika, ať se bavíme o překladech do místního jazyka nebo třeba technologiích, které se v té zemi využívají.

Podpora Netflixu je ještě něco zcela jiného, protože to je služba třetí strany. TV3 je Android box, proto na něj jdou stáhnout různé aplikace určené pro Android. Nicméně Netflix má určité certifikační podmínky, aby mohlo zařízení Netflix přehrávat. Na našich stránkách uvádíme, že Netflix kvůli vysokým certifikačním nárokům na TV3 boxu používat nejde, je to dlouhodobý stav a nemám žádné informace o tom, že by se to mělo brzy měnit.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

Nicméně Ondro, to o čem celou dobu píšu já je to, že ta certifikace tam v těch českých boxech je. Jinak by tam nebylo Netflix ESN. Takže certifikaci máte. Tudíž byste tam ten Netflix mohli pustit třeba hned dnes. Ale vy nechcete a vymlouváte se na certifikaci, což je zjevná lež. Důvody jsou jiné, než absence certifikace. A mě by vskutku zajímalo jaké. Komu ve vedení českého Vodafone tak moc leží Netflix v žaludku, že i přes zjevně existující certifikaci ho do těch boxů nechce pustit? To je to, co mne zajímá. Ne vaše výmluvy na složitou certifikaci, které jsou evidentně lživé.

• Super
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul
  • Hodonín
Odesláno

@Peno Jsem rád, že tomu rozumíte, můžete nám napsat, co obnáší taková certifikace od Netflixu? A že tedy není regionálně vázaná, tedy že VDF ČR schválně blokuje i když nemusí? Bylo by super to označení lži podložit argumenty.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26 Jestli to jsou lži bych nepsal, protože ani tvoje tvrzení není podloženo argumenty. Tak mi teda konečně vysvětli jak to je. Na starých boxech to funguje protože tam VF něco netflixu zaplatil, nevím a je mi jedno jak se tomu říká.

No a pak VF dal na trh nové boxy což je nový výrobek kam by zase musel koupit nějakou licenci což už VF neudělal a proto to na nových boxech nefunguje. Snad sis nemyslel, že když VF koupil licenci na ty první boxy, že to už bude licence platná do smrti smrťoucí na každý VF výrobek?

No a to další je už jen moje terie, že ty starší boxy stahuje i z toho důvodu mimo jiné, že jim končí licence na netflix a VF už jí nechce prodloužit. A dokáže až čas jestli to za "nekdy v budoucnu" bude pořád fungovat.

Chápu, že jako zástupci VF musíte pořád dokola opakovat něco co stejně jak já a Peno tak ani vy nemůžete dokázat. Nebo se tu snad objeví smlouva mezi Netflix a VF? 😀

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague