Jump to content

Recommended Posts

Jsem na to úplně stejně a ne jen já, ale i bratr, který bydlí ve vedlejší ulici. Už cca měsíc pravidelně výpadky, ve stejný čas a podpora Vodafone nám pořád tvrdí, že je problém individuální a jen u nás. Restart modemu několikrát denně, reset taky už několikrát a výpadky jsou tu stále. 

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín

Dobrý den,

snížení tarifu proběhlo. Výpadky zdárně pokračují, skvělá a výborná práce. 

Defakto znovu a opakuje se, další uživatelé na Kolínsku.

Další uživatel - díky @mrzicza potvrzení. 

@Veronika - Vodafonebude se už něco řešit, nebo nejlépe službu zrušit okamžitě?

Díky,

Jan

@Marek-26Zdravím, modem zůstal. Každopádně, rád bych se odpoutal od myšlenky, že chyba je na koncovém zařízení, když jsou v okolí (u těch co vím v okolí cca 3km) se stejnými problémy. Pokud je problém v zařízení tímto způsobem, pro více uživatelů prakticky v "dohledové" vzdálenosti, zajímalo by mne, proč je vůbec služba nabízena na druhou stranu.

@Ivo MašekMno, to je bohužel to, o co se snažím již notnou dobu Vodafonu tvrdit. Vždy a všem uživatelům stejně však jde vždy odpověď, že je problém na koncových zařízeních, přijde technik, jeden, druhý a oba svorně řeknou, že je vše v pořádku, avšak, že problémy v okolí jsou. Teď bych měl čekat na třetího s výměnou modemu a pak znovu opakovat pravděpodobně. Už to stojí dost dovolené tu na ně furt čekat a výsledek je ten, že se neřeší ten samotný důvod problému. Díky tomu, se výpadky dějí častěji a častěji. Za chvilku budu na podpoře znát všechny podle jména 🙂

No, všichni, co tu psali mají dle všeho Vodafone Station. Kdyby se modem vyměnil za Compal a bylo by to OK, můžeme říci, že bude problém v OFDM pásmu. Ale takhle stále věštíme naslepo.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

@Marek-26Aktuálně jsem dotelefonoval znovu s podporou. Problém je tedy na páteři očividně, snaží se řešit a přepojovat (Přesněji mezi Praha - Kolín údajně). Služba tedy není funkční. Řešení a délka řešení není známá. Konečně je tedy připuštěno tedy to, že je ta služba nefunkční a to ve větším rozsahu na Kolínsku. Bohužel, řešení není dostupné, tedy spíše pokus-omyl očividně. Časové rozmezí nápravy stejně tak. Tedy řešení jiného poskytovatele je okolí Kolína nejlepší volbou zdá se.