Odesláno 29. února 2024 2 roky před 1 hodinou, ludekUPC napsal: To mluvíte o DVB-C, ale co ve Vodafone boxu? Prý předvolba 60 místo Inultra která se posunula někam nad 80. Pokud není vidět, tak odpojit STB od napájeni ... Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 29. února 2024 2 roky Centrum péče Sporty TV vysíláme na pozici číslo 60, pro CA moduly MUX 634 MHz, QAM 64 (původní pozice Nova Gold.). Program InUltra je nově na 84. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 29. února 2024 2 roky Nebylo by špatné, kdyby se upravil i https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/frekvencni_prehled_digitalni_kabelove_televize.pdf podle skutečnosti. - - ALLinONE CA modul OVA
Odesláno 29. února 2024 2 roky Autor před 11 hodinami, Pavel m napsal: tam ještě 2 krát rezerva v HD.Vypadá to ,že konečně vypínají ty programy v SD. ted jsem koukál na pozicích rezerva ,je v EPG připravujeme .To jsem zvědavý co tam bude. Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 29. února 2024 2 roky Zdravím , tak na vodaf.boxu ani po kompl.restartu a ani po několikátém odpojení od sítě stále Sporty tv nenalezeny. Že by to ještě nepustili? Na tv s CA modulem naladěno, ale stále nic. Cable+ 500 Premium One ALLinONE Compal CH7465 Ostrava-Zábřeh
Odesláno 1. března 2024 2 roky Mne už včera jela smyčka na SportyTV na CA modulu v TV - - Lite & Sport CA modul Plzeň - Skvrňany
Odesláno 1. března 2024 2 roky Autor příštý týden ,ještě spustí 2 nové programy v HD info od Vodafone. Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 1. března 2024 2 roky před 4 hodinami, Miroslava napsal: Zdravím. Kdy bude možné naladit nové kanály Nova sport 5 a 6? Že by v okamžiku, kdy bude podepsaná smlouva a programy budou zařazeny do nějakého MUXu ... - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.