Jump to content

Nové stanice

Pavel m

Recommended Posts

K ukončení vysílání SD verze dojde v příštím týdnu

Děkuji za odpověď. Ale HD verze je kódovaná. Takže doteď, když jsem chtěl koukat na PCC, mohl jsem pustit jen TV, nemusel jsem zapínat STB. To už nepůjde :-( To není žádná velká ztráta, ale pro lidi s TV Start je to horší, ti o PCC přijdou úplně. Proč ostatních asi 15 FTA kanálů všech českých stanic je k dispozici v nekódovaném SD + kódovanémHD, jen PCC a Prima Krimi ne?

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Ano, to by mohlo být řešení. Ale já občas když něco nahrávám a chci koukat na něco jiného a druhá TV s CA modulem je vypnutá, přehodím modul k sobě a můžu koukat přímo na TV i na placené kanály. Kdybych přeladil na DVB-T, ztratilo by se mi naladění DVB-C, ty hloupé televize neumožňují mít naladěné oboje najednou...

Mně by hlavně zajímala odpověď na otázku, proč je v DVB-C většina volně šiřitelných stanic dostupná i v nekódované SD verzi, ale některé nejsou. Bitrate to asi nebude, konkrétně PCC jej má (soudě podle kvality obrazu) dost nízký.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Guest Fuchs Tomáš

V Živé.sk dnes vyšiel článok o zmenách televíznych staníc, ktoré má vo svojom portfóliu slovenský Telekom. Okrem iného tam je aj toto: "Telekom prekvapil zaradením HD verzií tematických staníc Prima. Ide o kanály Prima Cool HD, Prima Love HD a Prima Max HD. V SD kvalite naďalej zostáva Prima Zoom. Novinkou je Prima Krimi HD". 

Bude na to pozitívne reagovať UPC Slovensko a urobí podobné zmeny aj vo svojom rasteri?

Edited by Fuchs Tomáš

Guest William_

V Živé.sk dnes vyšiel článok o zmenách televíznych staníc, ktoré má vo svojom portfóliu slovenský Telekom. Okrem iného tam je aj toto: "Telekom prekvapil zaradením HD verzií tematických staníc Prima. Ide o kanály Prima Cool HD, Prima Love HD a Prima Max HD. V SD kvalite naďalej zostáva Prima Zoom. Novinkou je Prima Krimi HD". 

Bude na to pozitívne reagovať UPC Slovensko a urobí podobné zmeny aj vo svojom rasteri?

Nechápu proč na Slovensku se programy Primy dávají do HD a u nás se např. Jojky už před dávnou dobou rozhodli kompletně odebrat 😕 Je to trochu nefér vůči nám 👎

Nechápu proč na Slovensku se programy Primy dávají do HD a u nás se např. Jojky už před dávnou dobou rozhodli kompletně odebrat 😕 Je to trochu nefér vůči nám 👎

Ale v UPC to tak nieje . všetko okrem jedného programu Barandov a internacional verzie Nova  a Prima je v SD a ak je niečo v HD už dlhšie tak program ČT . Konkurencia ako je Telekom  a Orange ich majú pod podmienkou a dodatkom v zmluve  že  niesú distribútorom signálu a iná spoločnosť zodpovedá za ich príjem za poplatok . 

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur