May 7, 20187 yr Nevidim dovod a mat vobec potrebu zaoberat sa ladenim tychto stanic...upc nanestastie uprednostnuje kvantitu,tak ale proti gustu...
May 7, 20187 yr @ritchi Neber to osobne, ale co by si si ty predstavoval pod uprednostnovanim kvality v UPC? Edited May 7, 20187 yr by black13
May 8, 20187 yr aj celkom suhlasim s ritchi, po viac ako 20 rokoch s UPC (ci povodne SKT) by som ocakaval kvalitnejsiu programovu ponuku - viem, ze to je velmi subjektivne.. napr. nie je mi celkom jasne, preco by nemohla byt v ponuke nemecka ARD/ZDF, ked privatne nemecke TV mame v nemeckom balicku dlhe roky.. rovnako trvalo dlho, kym boli zaradene obidve ORF (aj ked iba v SD) do DVB-C ponuky. ARD/ZDF su predsa na satelite v SD nekodovane - aj ked teraz prebieha v Nemecku velka diskusia, ze to planuju presunut na platenu HD+ platformu, hoci spolkovy protimonopolny urad im prikazuje vysielat SD nekodovane do 2022.. Myslim, ze sa najde dost zaujemcov ochotnych platit aj vyssiu sumu za nemecky balik vratane verejnopravnych ARD/ZDF.. a za peniaze sa da vybavit vsetko, aj ziskat zaujem nemeckej strany 🙂 Dlhe roky som mal plnu programovu ponuku (vratane hbo apod.) - pri poslednej zmene viazanosti som zmenil iba na zakladny TV balik (plus nemecky balik) a zistujem, ze bohate postacuje 🙂 Super - Základní - Bratislava
May 12, 20187 yr Author Startuje kanál Golf Live Extra http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/startuje-kanal-golf-live-extra-na-tri-dny-ho-nabidne-digi-tv-i-upc--1797795 někde se asi stala chyba, dlouho to vysílání nevydrželo .Píše to channel not available. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
May 13, 20187 yr No u mě ten kanál normálně běží.Včera večer turnaj golfu dneska rano logo GolfOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
May 15, 20187 yr Mam dotaz jak mam naladit prima krimi? Myslim, ze nejsem zas az takovy antitalent, ale proste me to nejde, bylo mi od slecny - pani Veroniky z upc receno, ze to mam naladit na kanale 18 frekvence 490 a David z upc mi rekl ze mam naladit na pozici 29 a taky nic. Takze nejaka rada?
May 15, 20187 yr Možná by pomohlo, kdyby's před námi netajila, na jakém přístroji se snažíš stanici Prima Krimi naladit. Obě dvě citovaná doporučení jsou správná, ovšem každé pro jiný typ příjmu/přijímače.
May 16, 20187 yr Prima Krimi -TV Start - DVB-T (ladění "anténa") - kanál 23 😎 Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
May 16, 20187 yr Author vypadá to ,že se něco chystá. Na jedné pozici s názvem rezerva ,je nový neveřejný test . Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most