Odesláno úterý v 17:36 3 dny Jasně, je o tom vypovídající toto téma. Jen to byl příspěvek co by výkřik do větru. Je jasné, že se v aktuální verzi Vodafone TV už nic implementovat nebude. Ale nemyslím si, že by to bylo špatné. Když by byl zákazník o změnách informován při spuštění VTV. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 17:45 3 dny Taková notifikace mě chodí v mobilní aplikaci Vodafone TV, když tam dojde ke změně, přijde mně po otevření aplikace upozornění.Jinak je fajn že byla přidána slovenská Dvojka, ale v rámci přehlednosti by mohla být vedle Jednotky, ono je fakt kolikrát o nervy v těch malých černobílých ikonkách najít nějakou stanici, kor když nevím jaké logo ta stanice má. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 17:52 3 dny Zajímavý. Mám toto aktivní a nic mi nechodí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 20:54 3 dny No vidíte a já nemám ani tu mobilní aplikaci. Sledovat televizi na mobilu, tomu jsem na chuť fakt nepřišel. Já nechápu ani lidi, co sledují televizi na tabletu. To je tak na zničení očí. A to jsou ještě magoři, co tohle učí děti. Nechápu a asi ani nikdy nepochopím. Na sledování televize je přece televize. A v ní bych ty informace o nových kanálech ocenil. Případně v samoobsluze. V nějaké mobilní aplikaci je mi to k ničemu. Super - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
Odesláno úterý v 21:08 3 dny Já taky televizi od Vodafone v mobilní aplikaci sleduji jen opravdu výjimečně a to hlavně z toho důvodu že má hnusný zvuk, který dodnes nikdo nebyl schopen opravit, na tabletu samozřejmě to samé, ale zase takový tablet na sledování videí a televize je docela fajn a nevím proč by to mělo ničit oči když na to koukám v místnosti kde je světlo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 22:16 3 dny Já obvykle používám DVB-C (na TV). Vodafone TV na mobilu (Android) má ale výhodu možnosti seřazení programů (do100 pozice mám shodné seřazení jako na DVB-C v TV). Potom když si chci pustit něco zpětně tak vyhledat program je jednodušší na mobilu než na Vodafone v TV (která seřazení neumí) a obraz si pak jednoduše z mobilu přesunu do TV. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno středa v 04:27 3 dny před 12 hodinami, Beris napsal:V DVB-C přes CA modul nejede Mezzo live.Večer jsem to zkoušel a byla tam pouze hláška "Kanál je šifrovaný". - - - CA modul OVA
Odesláno středa v 21:10 2 dny Je, prosím, slovenská dvojka už i na android boxech? Na Play boxu se mi ji nepodařilo najít (pozice 150 se nezobrazuje). Díky Upraveno středa v 21:16 2 dny uživatelem rebo Přidána fotografie Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Odesláno čtvrtek v 05:22 2 dny Ano, mám ji na Chromecastu s Android TV Upraveno čtvrtek v 05:22 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.