Odesláno před 2 hodinami2 hod No vidíš a já myslel, že od toho je tu tohle téma. Fakt mě nezajímá číst jaké kde někdy v budoucnu budou možná nějaké tv stanice, ale když sem někdo dá - Dnes nová stanice na pozici 150 - je super služba od člena fóra, neprojíždím každý den jestli je tam něco nového nebo ne.A proč řešit ty zákazníky co sem nechodí? Naopak to je dobře, že tu nejsou, víš co by se stalo kdyby všichni zákazníci Vodafone věděli, že si mají zavolat a usmlouvat levnější ceny? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Jasně, je o tom vypovídající toto téma. Jen to byl příspěvek co by výkřik do větru. Je jasné, že se v aktuální verzi Vodafone TV už nic implementovat nebude. Ale nemyslím si, že by to bylo špatné. Když by byl zákazník o změnách informován při spuštění VTV. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Taková notifikace mě chodí v mobilní aplikaci Vodafone TV, když tam dojde ke změně, přijde mně po otevření aplikace upozornění.Jinak je fajn že byla přidána slovenská Dvojka, ale v rámci přehlednosti by mohla být vedle Jednotky, ono je fakt kolikrát o nervy v těch malých černobílých ikonkách najít nějakou stanici, kor když nevím jaké logo ta stanice má. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Zajímavý. Mám toto aktivní a nic mi nechodí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.