Adolf.Shitler Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 A co máš za problém ty, že reaguješ? Já pouze zmínil, že si CableG nejspíš tak trochu (dost) vymýšlí a ještě lakuje, jak je Telly super, když je to ve skutečnosti jedna z nejhorších služeb na trhu (ostatně jsou také pořád v červených číslech, což o něčem vypovídá). 1 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mblatny Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Prosím vás, je někdo, komu aplikace v TV Samsung (Tizien) funguje? Zkouším to už týden, přihlásím se, ale nefunguje mi ani živé vysílání, ani zpětné přehrávání, ani nahrané pořady, ani videotéka. Hlásil jsem to na podporu minulý týden, nicneříkající reakce po 48 hodinách, dnes SMSka, že je vše opravené, nicméně stále mi to nefunguje (i po přeinstalování aplikace). Zkoušel jsem i aplikaci v mobilu (Android, i s aktualizací aplikace) a webového klienta (Chrome / Edge, včetně promazání cookies a cache), vše bez výsledku. Internet mi jede bez problémů, stejně tak i jiné obdobné aplikace (např. Sledovani.tv). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Asi mám štěstí,ale od okamžiku,kdy spustily apku na Samsung,tak apka funguje v pořádku.Jediny,co blbne,i když je na stb nastaven primarni jazyk cestina,tak kdyz přepnu na Hbo,tak film je v originalnim znění.Musim pokaždé přejít na detail filmu a nastavit tam češtinu.A když přepnu na jinou stanici a vrátím se zpět na Hbo,tak je opět original zvuk.stopa 1 Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 @mblatnymě funguje od dneska po výpadku 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dusan02 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Smazal jsem aplikaci na iPadu a znovu nainstaloval a přihlásil se a TV funguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 30, 2023 Help center Share Posted May 30, 2023 Dobré ráno, @mblatny, to je zvláštní, že vám to nefunguje na žádné platformě... Napište nám prosím ohledně toho přes https://tam.je/forum/ - určitě nám tam doplňte i chybové hlášky, které se vám na jednotlivých zařízeních ukazují. Podíváme se na to... 🙂 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petr Florus Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 mne to prestalo fungovat na android tv v pondeli a nejsem schopen to rozchodit .Zkousel jsem preinstalovat a nic. Vysla nejaka aktualizace na android tv? ja mam nainstalovanou 1.37.20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Nutno zkusit i továrko, to tady kde komu na Android TV pomohlo a Vodafone TV poté fungovala. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 Tovární nastavení bylo potřeba na Chromecastu, na kterém po nějaké aktualizaci Vodafone TV přestala fungovat. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted June 1, 2023 Share Posted June 1, 2023 (edited) Podlé této stránky vyšla poslední verze 26.5. Vodafone TV na Android TV. Stejný den i na Android OS viz tady. Verzi tam nevidím a doma nyní nejsem, abych se podíval. Edited June 1, 2023 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts