Guest Petr Florus Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 ano jsen dlouhodobe ve spanelsku a mam pristup na VF TV. Proto se ptam, jestli nekdo nema apku abych to nainstaloval primo, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 mě to po aktualizaci ukazuje na mobilní appce chybu MA1G215 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Mně se zase aplikace po poslední aktualizaci nespustí vůbec, vidím jenom logo Vodafone TV a dál nic...Data aplikace jsem vymazal a nepomohlo. Android 13 - Poco F5 Pro. Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted June 22, 2023 Help center Share Posted June 22, 2023 Dobrý den, @kautskym, @mojmax, pokud vám nepomůže ani přeinstalování aplikace, tak nám prosím ohledně toho napište přes https://tam.je/forum/, abychom to mohli předat našim technikům. Plošně takové potíže neevidujeme. Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 (edited) před 2 hodinami, mojmax napsal: Mně se zase aplikace po poslední aktualizaci nespustí vůbec, vidím jenom logo Vodafone TV a dál nic...Data aplikace jsem vymazal a nepomohlo. Android 13 - Poco F5 Pro. Je to ono? Po dnešní aktualizaci na Android TV není kam zadat uživatele a heslo. Pouze červená obrazovka a konec. Nepomohla ani odinstalace,vymazání dat. edit: problém vyřešen - pokud je aplikace nově nainstalovaná a NEzobrazí se na úvodní obrazovce přihlašovací dialog (není kam zadat jméno a heslo), je třeba zkontrolovat, zda není v Android TV povolen Režim vývojáře. Stačí jej vypnout a při následném spuštění aplikace se již zobrazí vše, tak jak má být. Po přihlášení se Vývojář může zase případně zapnout. Takhle jsem to řešil já. Edited June 22, 2023 by cvancara Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Tím to asi na mobilu nebude, mám Xiaomi NOTE 10 PRO a vývojáře mám normálně zapnutého a aplikace funguje ( tedy v rámci možností 🙂 ) 1 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Tak u mě už taky vyřešeno, bylo to puštěným blokátorem reklam Adguard, po dání aplikace do výjimek už vše funguje. 1 Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts