Beris Posted Friday at 06:50 PM Share Posted Friday at 06:50 PM Mi to jede taky 73.101.2 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet 2x CA modul, Vodafone Station 3.1 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Friday at 07:01 PM Share Posted Friday at 07:01 PM mám to samé a nefunguju 😞 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted Friday at 07:41 PM Share Posted Friday at 07:41 PM Za mě - aplikace na mobilu nejede, ale Tizen (verze 73.101.304) úplně v pohodě. Quote Internet 500 Jiná služba TV Komfort Modem Compal, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Friday at 08:19 PM Share Posted Friday at 08:19 PM @paffkoasi mas altualizovanou verzi ja mám stále verzi 73.101.2 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted Friday at 09:10 PM Share Posted Friday at 09:10 PM Mám Tizen a jedu pořád. Jinak v APPS je Vodafone TV v73.101.2, ale když spustím Vodafone TV a dám Nastavení / Nastavení zařízení / Informace, tam je vidět 73.101.304. Si vyber 🙃 1 Quote Basic 250 Mb/s Data limit Komplet Compal, Samsung Tizen, Android TV Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Saturday at 06:49 AM Share Posted Saturday at 06:49 AM tak výpadek je hlášen až do pondělí 29.5.2023 do 15:00 cca red mi to řekli technici na Vodafone lince, jen to není na stránkách s výpadky, úžasné Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted Saturday at 07:53 AM Share Posted Saturday at 07:53 AM Ten termín je jen orientační, předpokládaný. 1 Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Saturday at 08:20 AM Share Posted Saturday at 08:20 AM @Marek-26to máš pravdu , ale je smutný, že se to dozvím na lince ale na https://www.vodafone.cz/vypadky/#fromUPC není ani zmíňka 1 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted Saturday at 08:39 AM Share Posted Saturday at 08:39 AM před 12 hodinami, kautskym napsal: @paffkoasi mas altualizovanou verzi ja mám stále verzi 73.101.2 Tak snad to brzy rozchodíš 🙂 1 Quote Internet 500 Jiná služba TV Komfort Modem Compal, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted Saturday at 08:54 AM Help center Share Posted Saturday at 08:54 AM Včera jsme vydali opravnou aktualizaci pro Android, takže u Androidu stačí aktualizovat. Pro systém iOS ji máme také připravenou a čekáme jen na vydání v App Store. Jakmile bude venku i tato verze, budeme moct rychle opravit i sledování na Samsung TV (zde se to týká jen některých zařízení). 1 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts