Technikus Posted Friday at 08:59 AM Share Posted Friday at 08:59 AM Toto je jednázově k aktuálnímu výpadku dle zadané adresy, nebo číslo zůstane v databázi i pro další výpadky na dané adrese? Jak dle zadané ulice bez přihlášení ví, zda mám TV / Internet a o čem chci informovat? Nebo se posílá automaticky vše? Quote Basic 250 Mb/s Data limit Komplet Compal, Samsung Tizen, Android TV Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted Friday at 09:05 AM Help center Share Posted Friday at 09:05 AM @Technikus Zadaná čísla dál neevidujeme, jde jen o jednorázový kontakt po ukončení výpadku formou SMS. Stránka kontakt na vás zapíše k tomu výpadku, který na dané adrese evidujeme - nemá jak poznat, jaké služby využíváte 🙂 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Friday at 11:56 AM Share Posted Friday at 11:56 AM výpadek prodloužen až do pondělí 😮 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted Friday at 01:13 PM Share Posted Friday at 01:13 PM No, to je pro uživatele bez set top boxu docela konečná. To už by bylo skoro na ponížení měsíční faktury o dny, kdy není služba dostupná. Byť to jsou drobné, pro někoho to může být omezující. 2 Quote Basic 250 Mb/s Data limit Komplet Compal, Samsung Tizen, Android TV Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Friday at 03:00 PM Share Posted Friday at 03:00 PM @Technikusv mém, případě by kompenzace byla za TV 33/30* počet dní co to nefunguje 😄 x 2x (mám 2x TV) 😄 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry.callahan Posted Friday at 04:50 PM Share Posted Friday at 04:50 PM Zatím to stále nejde. iPhone 13 Quote - Premium 5G Klasik Nic Lochovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Friday at 05:13 PM Share Posted Friday at 05:13 PM Mě stále nefunguje appka v Samsung Tizen Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted Friday at 05:56 PM Share Posted Friday at 05:56 PM před 5 hodinami, kautskym napsal: výpadek prodloužen až do pondělí 😮 Na mojí adrese už žádný výpadek hlášený není, aplikace v android mobilu i na Chromecastu HD funguje. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Friday at 06:02 PM Share Posted Friday at 06:02 PM prý je další výpadek ale ten na webu neoznámili 😮 ted jsem tam volal Je tu někdo kdo má aplikaci na Samsung TV a funguje mu ? A jakou mate verzi ? Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted Friday at 06:48 PM Share Posted Friday at 06:48 PM Hlásím, že mě celý den funguje. Verze aplikace na TIZEN je 73.101.2 Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet 3xCA Modul, Vodafone Station+RT-AX86U Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts