Technikus Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Toto je jednázově k aktuálnímu výpadku dle zadané adresy, nebo číslo zůstane v databázi i pro další výpadky na dané adrese? Jak dle zadané ulice bez přihlášení ví, zda mám TV / Internet a o čem chci informovat? Nebo se posílá automaticky vše? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 26, 2023 Help center Share Posted May 26, 2023 @Technikus Zadaná čísla dál neevidujeme, jde jen o jednorázový kontakt po ukončení výpadku formou SMS. Stránka kontakt na vás zapíše k tomu výpadku, který na dané adrese evidujeme - nemá jak poznat, jaké služby využíváte 🙂 1 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 výpadek prodloužen až do pondělí 😮 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 No, to je pro uživatele bez set top boxu docela konečná. To už by bylo skoro na ponížení měsíční faktury o dny, kdy není služba dostupná. Byť to jsou drobné, pro někoho to může být omezující. 2 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 @Technikusv mém, případě by kompenzace byla za TV 33/30* počet dní co to nefunguje 😄 x 2x (mám 2x TV) 😄 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest harry.callahan Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Zatím to stále nejde. iPhone 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Mě stále nefunguje appka v Samsung Tizen Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 před 5 hodinami, kautskym napsal: výpadek prodloužen až do pondělí 😮 Na mojí adrese už žádný výpadek hlášený není, aplikace v android mobilu i na Chromecastu HD funguje. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 prý je další výpadek ale ten na webu neoznámili 😮 ted jsem tam volal Je tu někdo kdo má aplikaci na Samsung TV a funguje mu ? A jakou mate verzi ? Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Hlásím, že mě celý den funguje. Verze aplikace na TIZEN je 73.101.2 1 Quote Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts