Sparrow Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 (edited) Tak doma jsem se přes Chrome přihlásil, ale po spuštění čehokoliv - chyba WV1863, tu ještě neznám 😄 Ale mám to jako doplňkovou službu, tak to neřeším, dělám beta testera 🙂 Edited May 25, 2023 by Sparrow 1 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Mně TV v prohlížeči funguje - Chrome verze 113.0.5672.127. 1 Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 V Chrome mi to už také funguje, nic jsem po celý den nemazal. Jen jsem se musel nyní přihlásit. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanik Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Ve Chromu nejsou ve videotéce vidět náhledy filmů, vidím jen bílé rámečky. Quote 150 Mb/s - Komfort CA modul Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichardHorcic Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Pozor, něco se konečně děje! Právě se mi TV na webu spustila a zdá se, že nějakým způsobem funguje. Jen namátkou jsem ale narazil hned na další zádrhel, třeba že "Moje TV", nebo "Videotéka" jsou naprosto mimo uživatelské vnímání... No, uvidíme, jak se s tím Vodafone popasuje. 😑 Quote 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Tak ono se to zřejmě stále řeší ... i když se to někomu rozjelo, nebo tam jsou očividně i další chyby Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludekUPC Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Teď jsem to zkusil na Chrome a otevřel jsem Vodafone TV aniž bych nyní cokoliv mazal. 1 Quote Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Štěpán Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Nejhorší je, že když se přihlásíte do samoobsluhy tak tam nikde není ani zmínka. Quote 300 Mb/s - Komfort STB Olomouc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 V samoobsluze někdy bývá nějaká informace o výpadku? Vždyť to leckdy tají i na Facebooku a málo co se zveřejňuje 🤣 Já vždy používám https://www.vodafone.cz/vypadky/ Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaWe Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Nejprve mi to v Chrome nešlo, spouštěl jsem to tlačítkem v liště záložek . Tam jsem měl nastavení doposud uložené. Zkusil jsem tedy do adresního řádku napsat tv.vodafone.cz a naskočilo to. 1 Quote Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts