November 9, 2025Nov 9 Na MacOS také nefunguje na Google Chrome ale pouze na Safari, tím to bych řekl, že se více VDF kantonů nevyjádří Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
November 9, 2025Nov 9 Pokud je možné do této verze prohlížeče Chrome instalovat doplňky, tak bych tam zkusil nainstalovat takový který dokáže přesvědčit Vodafone TV že jedeš pod Windows, pak by to teoreticky mohlo fungovat.O takovém doplňku jsem se tady v minulosti zmiňoval v souvislosti s tím že Vodafone TV nefungovala na prohlížeči Opera pod Windows, po instalaci doplňků zase opět jede. https://www.techforum.cz/topic/60673-p%C5%99echod-na-vodafone-tv/page/43/#comment-452634 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 9, 2025Nov 9 Shodou okolností jsem na něj dneska narazil, když jsem vyhledával informace o tom WV052, jestli to už tu nebylo. Nicménně je to v podstatě Android, tak nechápu, proč to idiotské omezování? Že to třeba HBO neřeší/navadí, jenom to vymr***ě VF pořád háže klacky pod nohy. - - - CA modul OVA
November 9, 2025Nov 9 vodafone je přeborník v házení klacků pod nohy, buď rád, že ve vodafonu neděláš na vlastním počítači, to je taky utrpení 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
December 16, 2025Dec 16 V poslední době pozoruji záškuby obrazu u živého vysílání v prohlížeči. Někdy funguje OK, jindy přibližně co 10 sekund asi sekundové zmrazení obrazu (zvuk funguje ok). Start - Základní Compal CH7465 Opava
December 16, 2025Dec 16 V poslední době nepozoruji záškuby obrazu u živého vysílání v prohlížeči.Funguje OK, jen po přepnutí vteřinové červené kolečko (zvuk funguje ok). Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
December 16, 2025Dec 16 Pokud zkusím Vodafone TV z prohlížeče Google Chrome většinou to nefunguje, většinou točící kolečko nebo to běží jen pár vteřin. Funguje to tak v 1 případě z 10 pokusů. Např z mobilu jsem tyto problémy nezaznamenal. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
December 16, 2025Dec 16 Já koukám ve Firefox a Edge a tam to funguje v pořádku. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice