Adolf.Shitler Posted April 12 Share Posted April 12 Hlavně u home přípojek není žádná garance 24/7/365, takže fňukalové vykompenzují tak leda Velké H.... :D Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted April 12 Help center Share Posted April 12 Zdravím všechny, tenhle výpadek nás opravdu nepostihl. Naši zákazníci mohli zaznamenat potíže při volání do sítí O2 a T-Mobile způsobené právě tím výpadkem na jejich straně 🙂 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted May 4 Share Posted May 4 Nefunguje mě mobilní internet ani volání. Je nějaký výpadek? Je to až teď v noci. Quote Basic 250 Mb/s Super Komplet Modem Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 4 Share Posted May 4 Praha Letňany funguje vše Edit: beru zpět už ani Letňany mám pouze EDGE 1 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boss Posted May 4 Share Posted May 4 Praha - Spořilov pouze EDGE. Volání funguje. Quote Kabel 1000 Mb/s Super Komplet Vodafone Station, Premium VTV Box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 5 Share Posted May 5 Byl výpadek okolo půlnoci na pár desítek minut. 1 Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted May 5 Share Posted May 5 (edited) A já si ráno říkal co se děje, že se mi nechce načíst DI.FM rádio a ono EDGE, koukal jsem jak puk 🙂 Letadlo nepomohlo až restart mobilu. Edited May 5 by Sparrow Quote Basic 250 Mb/s - Klasik Compal black, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 5 Share Posted May 5 Informace z Twitteru Vodafone: Některým uživatelům nemusí správně fungovat mobilní internet přes LTE či 5G. Pokud se vás to týká, stačí provést restart zařízení, tedy ho vypnout a znovu zapnout. Děkujeme vám za spolupráci a omlouváme se za tuto nepříjemnost. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 5 Share Posted May 5 Výpadek začal už okolo 21. hodiny, alespoň dle Facebooku Vodafone Quote - - Základní Compal CH7465, Set-top box Premium Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 5 Share Posted May 5 Ještě v půl dvanácté mi data šli, pak už jsem šel do postele. Ráno jsem musel restartovat telefon a data byla zpět. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts