Odesláno 12. dubna 2023 2 roky Hlavně u home přípojek není žádná garance 24/7/365, takže fňukalové vykompenzují tak leda Velké H.... :D - - - - -
Odesláno 12. dubna 2023 2 roky Centrum péče Zdravím všechny, tenhle výpadek nás opravdu nepostihl. Naši zákazníci mohli zaznamenat potíže při volání do sítí O2 a T-Mobile způsobené právě tím výpadkem na jejich straně 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 4. května 2023 2 roky Nefunguje mě mobilní internet ani volání. Je nějaký výpadek? Je to až teď v noci. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 4. května 2023 2 roky Praha Letňany funguje vše Edit: beru zpět už ani Letňany mám pouze EDGE Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 4. května 2023 2 roky Praha - Spořilov pouze EDGE. Volání funguje. Super Super ALLinONE Vodafone TV Play box Praha
Odesláno 5. května 2023 2 roky Byl výpadek okolo půlnoci na pár desítek minut. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. května 2023 2 roky A já si ráno říkal co se děje, že se mi nechce načíst DI.FM rádio a ono EDGE, koukal jsem jak puk 🙂 Letadlo nepomohlo až restart mobilu. Upraveno 5. května 2023 2 roky uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 5. května 2023 2 roky Informace z Twitteru Vodafone: Některým uživatelům nemusí správně fungovat mobilní internet přes LTE či 5G. Pokud se vás to týká, stačí provést restart zařízení, tedy ho vypnout a znovu zapnout. Děkujeme vám za spolupráci a omlouváme se za tuto nepříjemnost. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. května 2023 2 roky Výpadek začal už okolo 21. hodiny, alespoň dle Facebooku Vodafone Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 5. května 2023 2 roky Ještě v půl dvanácté mi data šli, pak už jsem šel do postele. Ráno jsem musel restartovat telefon a data byla zpět. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.