keramik Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Bylo to pravidelně každý čtvrtek cca mezi 20 - 23 hodinou. Jinak nebyl problém. Tak uvidíme. Snad se poučili. Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Ve čtvrtek jsou totiž na Voyo dva hity Ordinace a Zlatá labuť. Já sleduju jen tu labuť a raději si to pouštím v pátek a mám klid. Ale souhlasím, že by se s tím mělo něco dělat. Úspěch Voya podle mě nečekali ani oni sami. 🙂 Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Vím, že s tím asi nic neuděláme, ale mohli by navýšit počet současně aktivních přehrávajících zařízení tak, jak to má kdejaká konkurence. Ty 2 jsou prostě málo. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 @Technikus A jaká konkurence to má zadarmo s více zařízeními najednou? A kolik lidí u vás v domácnosti najednou kouká na Voyo? Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 No, divil by jsi se, ale přítelkyně kouká na něco, syn na tabletu na pohádky a občas i já bych se rád podíval na něco úplně jiného. Zadarmo ne a konkurencí resp. více zařízení současně tak, jak to má konkurence (Voyo se 2 je vlastně asi nejnižší): - max 3 zařízení současně - HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+ - max 4 zařízení současně - Disney+, Netflix (účet Premium) Ale tohle stejně není na Vodafone, ale přímo na Voyo. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted April 13, 2023 Help center Share Posted April 13, 2023 Pokud se někomu v samoobsluze kód k aktivaci Voya neukazoval, není potřeba se obávat. Řešíme to a postupně by se měl objevit nejdéle během následujících dnů 🙂 2 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Hlásím, že jsem už přestal zlobit a kód už mám taky. Po aktualizaci "Můj vodafone" na androidu dokonce i tam. 3 Quote Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 (edited) Už je to oficiálně tady a už je aplikace i v set top boxu. Edited April 14, 2023 by Technikus 1 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol241 Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Hovadina, u mně pořád nic. Quote - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 14, 2023 Author Share Posted April 14, 2023 Vydrž,viz.příspěvek od Martina z Vodafonu,který je o 3 příspěvky víš nad tim tvým. Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts