Jump to content

Premier Sport 1 a Premier Sport 2 ve Vodafone TV

Pavel m

Recommended Posts

Tak jsem se teď na to mrknul, TV Samsung + CA modul a řekl bych že to není chyba Vodafone, ale spíš to vypadá že Premier sport vysílá v nějakém ne úplně obvyklém obrazovém formátu (poměru stran), se kterýmy si ty hardwarové převaděče do IPTV prostě poradí,  ale při příjmu přes DVB-C který není nijak upravovány je potřeba na televizoru upravit nastavení obrazu, tak aby obraz nebyl roztažený za okraj obrazovky, konkrétně u mého televizoru bylo potřeba přepnout formát obrazu na Přizpůsobit obrazovce, pokud jsem tam nechal Automatický formát, nebo 16:9, tak byl obraz lehce roztažený do šířky za okraje viditelné části obrazovky.

PXL_20240208_120946988.jpg

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Potvrzuji, že Samsung si s tím dokáže poradit změnou nastavení formátu "Přizp. obrazovce". Moje hlavní televize OLED od LG si s tím bohužel neporadí a žádná volba v menu (16:9/originální/celá šířka/4:3/vertikální zoom/4směrné přiblížení) nevede k tomu, aby obraz byl celý. Čekal bych, že existují nějaké standardy, které bude distributor signálu respektovat.

• Super 500 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • Compal, 4 x CA modul
  • Brno - Žabovřesky
  • Speedtest

V 8. 2. 2024 v 18:17, penca napsal:

Potvrzuji, že Samsung si s tím dokáže poradit změnou nastavení formátu "Přizp. obrazovce". Moje hlavní televize OLED od LG si s tím bohužel neporadí a žádná volba v menu (16:9/originální/celá šířka/4:3/vertikální zoom/4směrné přiblížení) nevede k tomu, aby obraz byl celý. Čekal bych, že existují nějaké standardy, které bude distributor signálu respektovat.

Na LG jde nastavit, "pouzr skenovani" s pak byva obraz cely. 

• Thanks 1
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest

• 2 months later...

No právo na to máte , ale pokud nezmění nasazování zápasů LM , tak se v úterý přijde o nejatraktivnější zápas. Mne to teda nevadí , já si kvůli české čutané a anglické ligy platím navíc O2 sport pack  , ale ostatní diváci asi nebudou moc nadšení.

Aha tak to je když člověk dřív píše než čte. Pokud se LM přesune jen na Nova sporty , tak je to rozumný krok , myslím , že v tomhle případě ty kanály asi mohou rovnou ukončit vysílání.

• Agree 1
  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Klasik
  • V.Station 3.1, 2xCA modul
  • Plzeň - Skvrňany