Mikkinnen Posted May 9 Share Posted May 9 Je 9.5 a Premier sport 1 a 2 nefungují !!! přitom bylo uváděno, že budou k dispozici do 10.5.!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwi Posted May 9 Share Posted May 9 Dobrý den, zmizel mi Premier Sport 1 a 2 z kanálů 69 a 70. PS 1 se objevil na kanálu 100, ale PS 2 nikde. Zrovna když je Liga mistrů... Quote Kabel 1000 Mb/s Profi - Klasik Set top box, modem Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 9 Share Posted May 9 Pěkný večer, jak to vypadá s zařazením sportu u starých tarifu TV ? Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venca79 Posted May 10 Share Posted May 10 Mám tarif komfort a včera mi oba programy fungovaly. 1 Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet HD Mediabox Praha Modřany Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted May 10 Share Posted May 10 Tak rozhodující je dnešní datum, uvidíme ve kterých balíčcích zůstanou. Pokud se k tomu samozřejmě nevyjádří někdo z Vodafonu. Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet 3xCA Modul, Vodafone Station+RT-AX86U Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 10 Share Posted May 10 Ja už vyjádření dostal Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted May 10 Share Posted May 10 No, to je hezké. Takže jsme zase na začátku. V jakém balíčku bude v červenci? 🤣 1 Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet 3xCA Modul, Vodafone Station+RT-AX86U Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted May 10 Share Posted May 10 Jakpak se asi bude jmenovat TV služba, kde bude navíc 1 balíček, 2 balíčky a nebo všechny balíčky? Není na to vyhlášená nějaká soutěž? A první tři vítězové budou mít doživotně všechny služby zdarma. No, každopádně mě v červenci (a to asi všechny) čeká anabáze s Vodafonem ohledně nového uspořádání TV služeb. Započne čas dovolených, tak aby jsme se nenudili. (Jeden francouz v roce 1924 pronesl památnou větu: "Neopravuj to, co funguje". Jenže lidstvo je blbé a ještě té blbosti říká pokrok.) Quote Super 500 Mb/s - Komplet STB Vodafone, modem Compal CH7465 Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 10 Help center Share Posted May 10 Hezké dopoledne, programy Premier Sport 1 a 2 jsme dočasně zpřístupnili všem našim zákazníkům a promoakci jsme do konce června prodloužili pro diváky, kteří využívají nabídku Komfort a Komplet. Pokud máte základní nabídku Klasik, můžete Premier Sport 1 a 2 trvale získat přechodem na aktuální programovou nabídku Vodafone TV s novým balíčkem Sport nebo, alespoň prozatím, změnou na původní nabídku Komfort či Komplet. Z technických důvodů došlo k vypnutí Premier Sportů u zákazníků s nabídkou Klasik o několik hodin dříve, než jsme očekávali, věříme však, že i tak jste si tuto sportovní ochutnávku užili a pokud se vám vysílání líbilo, rádi vám pomůžeme s úpravou tarifu vaší Vodafone TV. Kontaktovat nás můžete přes https://tam.je/forum/ 🙂 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted May 10 Share Posted May 10 Mám službu Komplet. Jak jsem pochopil, tak k 1. červenci 2023 to už nebude defacto Komplet, protože přijdu (zatím) o dva kanály. Ono jich bude postupně více (analogie se službou Supreme). Co potom mám dělat, abych měl kompletní programovou nabídku, jakou ji mám teď. Jaké starosti a problémy mě nevyhnutelně čekají ? 2 Quote Super 500 Mb/s - Komplet STB Vodafone, modem Compal CH7465 Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts