tomus Posted March 2 Share Posted March 2 Já tu jeho IP adresu 31.30.173.51 zkoušel lustrovat, zda nevisí na nějakém blacklistu, ale nevypadalo to, takže jestli s tím máte někdo větší zkušenosti zkuste se na to podívat. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 2 Share Posted March 2 A provozuje se na té IP Torrent :D Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 2 Share Posted March 2 jeden ji má v evidenci, třeba je to zrovna nějakej důležitej 🤔 https://www.dnsbl.info/dnsbl-details.php?dnsbl=dyna.spamrats.com https://www.spamrats.com/lookup.php?ip=31.30.173.51 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddy Posted March 2 Author Share Posted March 2 před 23 hodinami, tomus napsal: Takže IP adresa byla zřejmě na blacklist u wedosu, příště až se to stane, tak odpoj přes noc aspoň na 12 hodin modem od napájení, aby vypršela platnost vypůjčené IP adresy a dostaneš pak jinou. Zdravím, s wedosem jsem komunikoval ještě ten večer resp. tu noc (podpora 24/7 na top úrovni) a od nich mám vyjádření, že moje IP není na žádném blacklistu, že z jejich strany není žádná blokace ani nic podobného. No pitval se v tom celkem dost na to, že byla jedna hodina ráno 😄 před 6 hodinami, Adolf.Shitler napsal: A provozuje se na té IP Torrent 😄 Velice se omlouvám, ale musím vás zklamat. Tenhle "kanál" na stahování havěti jsem nikdy nevyužíval, nevyužívám a ani využívat nehodlám. Kdysi dávno, když ještě Karel IV. nosil plínky, jsem "operoval" s DC++, ale tyhle časy jsou nenávratně pryč. Na tom mám svá data až moc rád 🙂 Ono to možná bude tím, že tyhle IP adresy se "půjčují" mezi všemi zákazníky. před 4 hodinami, Slamb napsal: jeden ji má v evidenci, třeba je to zrovna nějakej důležitej 🤔 https://www.dnsbl.info/dnsbl-details.php?dnsbl=dyna.spamrats.com https://www.spamrats.com/lookup.php?ip=31.30.173.51 Momentálně už mám jinou IP, web se zobrazuje, rozhraní funguje jak má a na spamrats.com je tato IP zaevidovaná taky, takže tím to asi nebude. Už jen podle názvu domény bych řekl, že se věnují spíš e-mailovým krysám 🙂 Quote xDSL ≤50 Mb/s - - TP LINK TD-W9960 (vlastní) Rohov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda Posted March 2 Share Posted March 2 já mám toto Quote Kabel 1000 Mb/s - Komfort Vodafone station Kladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 2 Share Posted March 2 @gaddy Mně se neomlouvej, protože je mně celkem fuk, jak používáš net. To bylo spíš upozornění, aby byl člověk opatrnější, když se dá provoz Torrentu snadno sledovat :) Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto04 Posted March 2 Share Posted March 2 Since we are on CGNAT and addresses change between clients, this page is not relevant. Yes, it's fun to check, but it's not reliable. I also looked up my own address "for science" and a linux distro jumped out at me (really, I'm downloading here) and many other... types of content I have no relation to 2 Quote Super 500 Mb/s - Komplet 1x CH7465LG-LC, 2x CA modul - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted March 2 Share Posted March 2 Na "mojí" adrese je také spousta nesmyslů. Protože to není jen moje adresa, že 😄 1 Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 2 Share Posted March 2 když má někdo ipv6, tak ipv4 je sdílená 🤔 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 3 Share Posted March 3 Když má někdo IPv6, pak ho ta stránka neodhalí, protože umí detekovat pouze spojení přes IPv4. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts