Daviddvbc Posted February 26 Share Posted February 26 U vás to vypadá jinak, protože jste na xDSL od CETINu, kdežto Tomus je na DOCSISu od exUPC. CETIN svým routerům zakázal tracert. 1 Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted February 26 Share Posted February 26 Já jsem taky na CETINu a tracert jede v poho. Quote - - Klasik CA modul 2x (Lica/2008 + UPC/2015) Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted February 26 Share Posted February 26 To jo, ja jsem tim chtel rict, proc je u tech par prvnich "Request timed out". Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddy Posted February 26 Author Share Posted February 26 Tahle, co byla předtím "Request timed out." se momentálně probudila a ta už je Vodafouňácká [https://apps.db.ripe.net/db-web-ui/query?searchtext=217.77.171.153] Konečně stránky najely, bohužel jen do prvního F5 .. pak zase web není dostupný. No, asi nebude od věci se poohlédnout po jiném poskytovali internetu.... Před hodinou, Technikus napsal: Nemám hlášku "Tento web není dostupný", ale "Přístup byl odepřen". Což je tedy zřejmě dobře Jj, tak to má být ... Quote xDSL ≤50 Mb/s - - TP LINK TD-W9960 (vlastní) Rohov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted February 26 Share Posted February 26 Vy máte jako systémový disk Z ? 😮 😄 1 1 Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted February 26 Share Posted February 26 před 35 minutami, gaddy napsal: Tahle, co byla předtím "Request timed out." se momentálně probudila a ta už je Vodafouňácká [https://apps.db.ripe.net/db-web-ui/query?searchtext=217.77.171.153] Konečně stránky najely, bohužel jen do prvního F5 .. pak zase web není dostupný. to vůbec nesouvisí s tim, jestli se nějakej hop probere nebo ne, pokud nemá čas, tak na tyhle zbytečný pakety nereaguje, aby nedošlo k jeho většímu vytížení, tak je to nastavený 🤔 stejně tak tam může vyskočit odezva v řádku stovek nebo tisíců milisekund 😮 @Daviddvbc kdes vzal, že Z je systémovej oddíl? 🤔 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted February 26 Share Posted February 26 @Slamb Máte pravdu, nevím, proč jsem si myslel, že příkazy typu tracert jdou spustit jen ze systémového oddílu. Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddy Posted February 26 Author Share Posted February 26 před 9 minutami, Daviddvbc napsal: Vy máte jako systémový disk Z ? 😮 😄 Ne 🙂 Quote xDSL ≤50 Mb/s - - TP LINK TD-W9960 (vlastní) Rohov Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted February 26 Share Posted February 26 Ideální by asi bylo kdyby to vyzkoušel někdo kdo má stejně jako ty připojení k internetu přes technologii xDSL od Vodafone. Mimochodem chceš tady poradit s technickým problémem, ale nejsi schopný v profilu ani uvést jaké máš zařízení od Vodafone a nebo v jaké lokalitě bydlíš, to jsou věci které to také můžou teoreticky nějak ovlivnit, Ty informace v profilu nejsou proto aby si na sebe bonzoval nějaké své osobní informace, ale právě proto aby bylo možné technický problém rychleji vyřešit, laikovi jsou takové informace k ničemu, ale kdo tomu rozumí dokáže z těchto informaci něco vyčíst. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddy Posted February 26 Author Share Posted February 26 Pro spokojenost všech jsem tedy doplnil odkaz na speed test a obec upravil z "v rohu" na Rohov. Co se týče Vodafone, TV nemám, zařízení nemám ... takže si mám něco vymyslet? Quote xDSL ≤50 Mb/s - - TP LINK TD-W9960 (vlastní) Rohov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts