Odesláno 1. července 2023 2 roky Těch trvalých cen jsem zažil několik. Měly jedno společné: Nikdy nebyly trvalé. Tedy tzv. na pořád. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 1. července 2023 2 roky @kraftwerk00799*60 = ten modem, vzhledem k tomu jaký je to šmejd, musí být minimálně pozlacený!
Odesláno 1. července 2023 2 roky Ivo- nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně. Ta má poznámka byla myšlená tak, že to není akční cena- tedy počáteční sleva na určité období. marian- s tím nic nenaděláš- konečná cena je někde jinde než reálná cena. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 1. července 2023 2 roky Autor Cena je velmi zajímavá, na podobné se dá dostat i u Vodafone. Jen mi v tomto případě vadí délka splácení modemu. - - - - Vyskov
Odesláno 1. července 2023 2 roky @kraftwerk007Ten modem není povinný. Dle schématu u o2 je k optice pripojený malý ont (od Cetinu zdarma) a ten modem je jen jako router s wifi. Mám to tak zapojené, ale s vlastním routrem. Samozřejmě záleží kdo od toho co chce nebo umí.
Odesláno 1. července 2023 2 roky Ten modem u o2 mám zkušenost že vydrží půl roku až rok a pak se reklamace a nikdy závadu neobjeví a klient je tím vázaný u o2 5 let takže kdyby chtěl odejít dřív hned mu to douctuji Vodafone má teď na stránkách že pokud pořizujete internet a máte už nějaké služby u Vodafone máme trvalou slevu 200 Kč že standardní ceny + modem a pokud nemáte žádné služby tak sleva 100 Kč + modem Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 1. července 2023 2 roky Smartbox je předražená meteostanice. O2 k optice jak už bylo napsané dává ont s výstupem ethernet, za něj je možné dát jakýkoliv router co umí vytočit ppoe a tagovat vlany. O2 to má dobře promyšlené, vnucovat modem na splátky na 5 let a tím si zákazníka k sobě na 5 let uvázat. K tomu ještě si zákazník musí koupit předražený set top box a aby se mohl dívat na dvou zařízeních současně, tak ještě platit navíc 99 Kč za měsíc. Od O2 bych internet nechtěl ani kdyby stál polovinu. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 14. července 2023 2 roky To je jako normální, že Vodafone změní v půlce zůčtovacího období tarif (z Kabel 200 Profi na Internet Basic Profi) bez jakéhokoliv avíza a zákazník se to dozví až vyúčtování, samozřejmě s navýšením ceny? - - - - Praha
Odesláno 14. července 2023 2 roky Nebyla nějaká informace v jedné z posledních faktur? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.