Adolf.Shitler Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 DNS od VF nepoužívám už dávno a jinak změna DNS nemá na výše uvedený problém vůbec žádný vliv. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted November 25, 2022 Help center Share Posted November 25, 2022 @marenecaPěkné dopoledne, zkoušeli jsme ve více prohlížečích i telefonech a vždy v pořádku. Kolegové z technické podpory to také testovali, ale potíže se jim nepodařilo zreprodukovat. Napište nám prosím přes https://tam.je/forum spolu s konkrétními údaji o telefonu, systému, prohlížeči atd. a předáme to technické podpoře ke konkrétnímu prověření. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mareneca Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 @Veronika - Vodafone dobrý den, díky za pomoc, dotaz na vaše kolegy jsem právě odeslal, prosím o předání na technické oddělení. Hezký den Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 @mareneca @Adolf.Shitler já se raději znovu zeptám, opravdu nemůže nějaký problém v tom, že používáte nějakou VPN, Tor, u Apple zapnutý soukromý přenos a pod., nebo že se nacházíte mimo ČR ? Protože u obou z vás vidím že sem přistupujete ze zahraniční IP adresy, takže něco zřejmě musíte mít nastavené jinak než většina ostatních uživatelů. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Do emailu samozřejmě přistupuji přímo (TOR mám jenom kvůli otravným reklamám). A ten problém je jak v několika PC, tak i v několika mobilech. A to v prohlížeči Chrome i Edge. Příležitostně se zkusím připojit z jiné VF (exUPC) sítě v okolí a vyzkouším. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mareneca Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 @tomus zahraniční IP adresa je asi daná tím, že používám služební počítač a VPN běží přes Německo. Neznám přesné detaily. Problém s wifi Vodafonu je ale jen na mobilu. Na počítači je vše ok, ať už do Seznam emailu přistupuji přes Chrome nebo Edge. Pokud ale do Seznam emailu jdu přes mobil a je jedno jaký ( Android , iPhone), obrázky se nenačtou. Pokud se ale připojím přes jinou wifi (v práci, kavárně, v čekárně autoservisu...), vše funguje bez problémů. Stejně tak vše funguje bez problémů, pokud se připojím přes 4G data. Pokud k nám někdo přijde na návštěvu, připojí se se svým mobilem na wifi, obrázky se mu také nenačtou. Nedělal jsem žádnou změnu nastavení wifi routeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ok, ještě tedy pro jistotu uveďte jaký máte přesně modem od Vodafone a jestli třeba používáte nějaký vlastní router, ať ty poznatky máme kompletní. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mareneca Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Od Vodafonu mám toto: Název zařízení: Compal 3.0 Sériové číslo (S/N): DEAP6318015D Nic dalšího svého nepoužívám. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 (edited) Zítra jsem nucen použít služeb Českých drah, a tak jsem si přes OneTicket zakoupil jízdenku tam i zpět. Jízdenka přišla do emailu, a tak jsem si ji v mobilu rozkliknul. Zadal jsem požadavek externího zdroje ..... a místo obrázku (QR kód) se objeví malinkatý čtvereček, který nám říká, že na tom místě má být plnohodnotný obrázek. No, průvodčí by mě asi poslal někam, viďte. A tam někam bych měl poslat i celý Vodafone. Ale poněvadž vlastním tiskárnu, tak jsem si tu jízdenku s plnohodnotným obrázkem QR kódu (na PC problém není) vytiskl na starý dobrý papír. Inu - pokrok. Nedej bože, aby někdo ve vládě rozhodl, že se nikdy už nebude používat papír, ale vše bude digitální. Přes mobil. Edited December 1, 2022 by Ivo Mašek 1 1 Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Zatím se tady řešilo že to nefunguje pouze při připojení přes wi-fi od Vodafone, takže pokud bys na mobilu vypnul wi-fi a zapnul mobilní data, tak by se ten obrázek možná načetl. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts