Přejít na obsah

mareneca

Uživatel
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    2

mareneca naposledy vyhrál 14. prosince 2022

mareneca má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Kabel 500 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    Data limit
  • Vodafone televize
    Klasik
  • Vodafone zařízení
    modem
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Praha

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mareneca's Achievements

  1. Problém vyřešen. Dnes mi volal technik z Vodafonu a řekl mi, že se moje IP adresa dostala na nějaký black list. Prý občas kvůli nějakému spamování zařadí balík IP adres na black list. To jeho vysvětlení na mě bylo dost technické. No nicméně mi změnil IP adresu a problém s nezobrazovaním obrázků je vyřešen.
  2. Od Vodafonu mám toto: Název zařízení: Compal 3.0 Sériové číslo (S/N): DEAP6318015D Nic dalšího svého nepoužívám. Děkuji
  3. @tomus zahraniční IP adresa je asi daná tím, že používám služební počítač a VPN běží přes Německo. Neznám přesné detaily. Problém s wifi Vodafonu je ale jen na mobilu. Na počítači je vše ok, ať už do Seznam emailu přistupuji přes Chrome nebo Edge. Pokud ale do Seznam emailu jdu přes mobil a je jedno jaký ( Android , iPhone), obrázky se nenačtou. Pokud se ale připojím přes jinou wifi (v práci, kavárně, v čekárně autoservisu...), vše funguje bez problémů. Stejně tak vše funguje bez problémů, pokud se připojím přes 4G data. Pokud k nám někdo přijde na návštěvu, připojí se se svým mobilem na wifi, obrázky se mu také nenačtou. Nedělal jsem žádnou změnu nastavení wifi routeru.
  4. @Veronika - Vodafone dobrý den, díky za pomoc, dotaz na vaše kolegy jsem právě odeslal, prosím o předání na technické oddělení. Hezký den
  5. Kdyby to byla chyba reklamního serveru, tak proč se mi obrázky nenačtou jenom na wifi od Vodafonu? Na wifi od jiných poskytovatelů žádný problém není. Stejně tak není problém na mobilních datech.
  6. Na počítači je vše ok. Problém mám jen na Android telefonu a Apple zařízení (iPhone a iPad). VPN nepoužívám. Na Vodafone jsem před pár dny psal, zatím bez odpovědi.
  7. Dobrý den, používám emailovou schránku od seznam.cz. Pokud otevřu email s obrázky (obrázky jako součást textu emailu, nikoliv v příloze), tyto obrázky se nenačtou. Nenačte se to ale jen v mobilu (jedno jestli Android nebo iPhone) a jenom na domácí Vodafone WiFi. Pokud otevřu email na mobilních datech, obrázky se v pořádku načtou. Pokud otevřu email na jiné WiFi, obrázky se také v pořádku načtou. V poslední době jsem nedělal žádnou změnu nastavení apod. Děkuji za vaše rady, co s tím.
×
×
  • Vytvořit...