Solution Guest mareneca Posted December 13, 2022 Solution Share Posted December 13, 2022 Problém vyřešen. Dnes mi volal technik z Vodafonu a řekl mi, že se moje IP adresa dostala na nějaký black list. Prý občas kvůli nějakému spamování zařadí balík IP adres na black list. To jeho vysvětlení na mě bylo dost technické. No nicméně mi změnil IP adresu a problém s nezobrazovaním obrázků je vyřešen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted December 14, 2022 Help center Share Posted December 14, 2022 Děkujeme za nasdílení, co bylo příčinou 🙂 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Změna IP ovšem není řešením, protože jednak tu bývalou IP pak dostane jiný klient a bude mít potíže zase on a za druhé jsou firemní přípojky s fixní IP adresou, kde mnohdy změna IP není žádoucí. Vyřešit by to měl VF, aby jeho IP adresy nekončily na nějakých black listech, protože to zjevně není ojedinělý případ jedné adresy, ale týká se to spousty zákazníků. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Vodafone to samozřejmě řeší, ale jsou zákazníci, které ty IP či rozsahy IP na blacklist dostávají (třeba i nevědomky díky zavirovanému PC). Viz témata o zablokovaných portech a emailech od Vodafone/UPC. 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Mohlo by to být vysvětlení, ovšem je zajímavé, že se to týká jenom VF. Když použiji mobilní připojení od T-Mobile, kde se jedna IP sdílí napříč půl republikou, tak se žádný black list nekoná. Když naopak používám veřejnou pevnou od VF, kterou mám snad 10 let, tak na black listu jsem. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts