MekliCZ Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 V Můj Vodafone mi přistála velmi tajemná zpráva o tom, že se bude zvyšovat počet Zrychlení na maximum, informace o tom, na kolik se bude zvyšovat, v ní však chybí. Neví někdo? Citovat Navyšujeme počet dnů ve službě Zrychlení na maximum Pro zákazníky našich neomezených tarifů s neomezenými daty a službou Zrychlení na maximum máme skvělou zprávu. Od 2. 5. 2022 navyšujeme počet dnů, kdy můžete využít Zrychlení na maximum. Uschovejte si tuto komunikaci pro své účely. Detailní informace si můžete stáhnout zde. Tato zpráva se týká pouze zákazníků tarifů Neomezený Basic a Neomezený Super, Neomezený Business Basic a Neomezený Business Super. Váš Vodafone Quote 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 @MekliCZ 2.5. se dozvíte v samoobsluze 🙂 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MekliCZ Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 To je fakt napínavé. Budou 4? 5? Nebo rovnou 30? 🤐 Tajemno bych chápal u odhalení nové služby, ale vážně i u drobné změny specifikací stávajících služeb? 1 Quote 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Prý to ani zaměstnancům neřekli ještě 😄 30 jich nebude, to by pak neomezený tarif postrádal smysl. Ale můžeme tipovat, uděláme si tipovací soutěž? 😛 Dle mě to bude jinak u Basicu a jinak u Super. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 V samoobsluze je už vidět bude 5x zrychlení na maximum 😂 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Ze tří na pět, no to je, skvělé, úžasné, úplná revoluce . 2 Quote Basic - Základní - Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Škoda, že nenavýší i giga v tarifu Basic. 1 Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 @Ladik No, už je to šestina měsíce, to je rozhodně lepší jak drátem do oka. A pro mě osobně třeba lepší jak u konkurence, kdy je to vždy prvních x giga. Když budu někde mimo domov nebo mi doma vypadne net, tak to zapnu a jedu si rychlostí, která mi na vše stačí. A až si koupím 5G telefon, bude to i na ten prac gaming třeba. 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 @marek-81 myslím že v dnešní době už omezená data moc nevítězí a spíše chtějí všichni neomezená Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted May 4, 2022 Help center Share Posted May 4, 2022 Pro tarify Neomezený Basic a Neomezený Super jsme navýšili počet Zrychlení na maximum ze 3 na 5 během zúčtovacího období. U firemní verze tarifů jde o navýšení ze 7 na 10 zrychlení. Jde o trvalou změnu bez navýšení ceny tarifu, promítne se automaticky od nového zúčtovacího období 🙂 Obecné informace ke Zrychlení na maximum zde: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/red-tarify/zrychleni-na-maximum/ Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts