Jump to content

Aktivace SIM v zahraničí

Guest Sabov Vasyl
Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

Guest Sabov Vasyl

Ahoj.  Koupil jsem si v ČR SIM kartu vodafone, ale odešel do Německa.  V ČR jsem to nestihl aktivovat a nyní není signál a není aktivován.  Co bych měl dělat?

• Marek-26 changed the title to Aktivace SIM v zahraničí
  • Help center
  • Solution

@Sabov Vasyl Pěkný den, SIMku ze zahraničí bohužel aktivovat nemůžete. Můžeme vám s tím ale pomoct - pošlete nám na e-mail socialmediacz@vodafone.com zprávu s vysvětlením situace, o jaké jde telefonní číslo a přidejte sken SIM karty včetně větší plastové karty, ze které ji vylamujete (aby bylo viditelné výrobní číslo SIM). Pokud to bude možné, tak vám SIMku aktivujeme na základě doložených podkladů.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

• 5 months later...
Guest MartinV

Dobry den,

mam stejny problem jako pan Sabov. Koupil jsem si simku v CR, ale potreboval bych ji aktivovat z Londyna. Na zakaznicke lince mi velmi nevybirave rekli, ze 'to proste mozne neni'. 

Mohli byste mi poradit, co bych mohl delat?

Predem dekuji.

Martin

• Help center

Dobrý den, @MartinV, postupujte v tomhle případě prosím úplně stejně, jak radil Ondra - pošlete nám na e-mail socialmediacz@vodafone.com zprávu s vysvětlením situace, o jaké jde telefonní číslo a přidejte sken SIM karty včetně větší plastové karty, ze které ji vylamujete (aby bylo viditelné výrobní číslo SIM). Pokud to bude možné, tak vám SIMku aktivujeme na základě doložených podkladů. Sem mi pak jen doplňte číslo vaší zprávy, ať se na to můžeme podívat přednostně 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim

• 1 month later...