Jump to content

Featured Replies

Dobry den, 

taky jsem Vam poslal email C. 1391138 a prosim o pomoc se stejnim problemem.

Predem dekuju

• 4 months later...

Ahoj!

Koupila jsem si v pobočce Vodafonu předplacenou SIM kartu. Řekla jsem, že jedu do Francie a potřebuji ji na cestu. Ale bohužel jsem nebyla upozorněna, že kartu je potřeba aktivovat v ČR. Tady jsem ve Francii a sim karta nefunguje. Budu vděčný, když mi pomůžete!

Poslala som mail 1534585

Ďekujem za pomoc!

• Care Centre

@Tasm Pěkný den, SIM kartu jsme vám na základě e-mailu aktivovali, vypněte a zapněte telefon a měl by se už přihlásit do sítě 🙂 

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
  • 2 weeks later...

Dobrý den,

mám stejný problém jako kolegové v tomto vlákně - zaregistrováno pod č. 1549174.

Předem moc děkuji za pomoc.

Lukáš M.

Jde o plastovou SIM? Jen na okraj, v případě e-SIM by s tím neměl být problém odkudkoliv, ne?

• Ultra+ Profi
  • Premium
  • Základní
  • AVM FRITZ!Box 6690
  • localhost
  • Care Centre

@moraveclukas23 Pěkný den, Lukáši, když vám pošleme potvrzovací e-mail, tak zprávu v pořádku máme a rádi vám pomůžeme 🙂 Prosím o strpení, odpovíme, jakmile na ni přijde řada 🙂 

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
  • 4 weeks later...

Dobrý den,

mám stejný problém - zaregistrováno pod č. 1574839.

Předem moc děkuji za pomoc.

Rafal N.

Dobrý den, stalo se mi bohužel to samé. Psala jsem před 3 dny e-mail, ale prozatím bez odpovědi. Mohli by jste mi prosím pomoci ?

Č. 1580719

• Care Centre

Dobrý den, odpovídáme na všechny zprávy, které přijmeme. Jakmile vám dorazí automatická odpověď, znamená to, že je vaše zprávy v pořádku u nás a určitě na ni odpovíme 🙂 Zprávy číslo 1574839 a 1580719 vidím v pořádku vyřešené 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
  • 8 months later...

Dobry den,

bohuzel jsem si to neuvedomili a prevedli cislo pritelkyne, ktera vcera odletela do spanelska a  cislo se prevedlo dnes o pulnoci. Odesilaim email viz navod vyse a poprosil bych taky o pomoc. Je tam s malym synem a bez cisla a dat se nehnou. Diky moc TB

cislo emailu 1842106

Edited by Faloutak