Guest Rekbu Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Dobry den, taky jsem Vam poslal email C. 1391138 a prosim o pomoc se stejnim problemem. Predem dekuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tasm Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Ahoj! Koupila jsem si v pobočce Vodafonu předplacenou SIM kartu. Řekla jsem, že jedu do Francie a potřebuji ji na cestu. Ale bohužel jsem nebyla upozorněna, že kartu je potřeba aktivovat v ČR. Tady jsem ve Francii a sim karta nefunguje. Budu vděčný, když mi pomůžete! Poslala som mail 1534585 Ďekujem za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted March 3, 2023 Help center Share Posted March 3, 2023 @Tasm Pěkný den, SIM kartu jsme vám na základě e-mailu aktivovali, vypněte a zapněte telefon a měl by se už přihlásit do sítě 🙂 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest moraveclukas23 Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Dobrý den, mám stejný problém jako kolegové v tomto vlákně - zaregistrováno pod č. 1549174. Předem moc děkuji za pomoc. Lukáš M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulva Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Jde o plastovou SIM? Jen na okraj, v případě e-SIM by s tím neměl být problém odkudkoliv, ne? Quote Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted March 17, 2023 Help center Share Posted March 17, 2023 @moraveclukas23 Pěkný den, Lukáši, když vám pošleme potvrzovací e-mail, tak zprávu v pořádku máme a rádi vám pomůžeme 🙂 Prosím o strpení, odpovíme, jakmile na ni přijde řada 🙂 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SqTER Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Dobrý den, mám stejný problém - zaregistrováno pod č. 1574839. Předem moc děkuji za pomoc. Rafal N. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Martinahar. Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Dobrý den, stalo se mi bohužel to samé. Psala jsem před 3 dny e-mail, ale prozatím bez odpovědi. Mohli by jste mi prosím pomoci ? Č. 1580719 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted April 21, 2023 Help center Share Posted April 21, 2023 Dobrý den, odpovídáme na všechny zprávy, které přijmeme. Jakmile vám dorazí automatická odpověď, znamená to, že je vaše zprávy v pořádku u nás a určitě na ni odpovíme 🙂 Zprávy číslo 1574839 a 1580719 vidím v pořádku vyřešené 🙂 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faloutak Posted January 19 Share Posted January 19 (edited) Dobry den, bohuzel jsem si to neuvedomili a prevedli cislo pritelkyne, ktera vcera odletela do spanelska a cislo se prevedlo dnes o pulnoci. Odesilaim email viz navod vyse a poprosil bych taky o pomoc. Je tam s malym synem a bez cisla a dat se nehnou. Diky moc TB cislo emailu 1842106 Edited January 19 by Faloutak Quote - - - - Kosmonosy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts