Odesláno 25. prosince 2021 4 roky No, Marku, možná máš pravdu a dohody svedou na cestu blokování různých připojení monitorů i ostatní. Ale - v téhle chvíli jenom vodafone, možná jako nový kluk v ulici, že by si to odskákal? Nebo je to první prašivá ovce která nakazí celé stádo a majitelé kanálů (to slovo má v tv vynikající dvojsmysl) si mnou ruce jak první naletěl, anebo jak to hezky domluvili a za rok už tak pojedou všichni, když se tak hezky ošpuntovala přehrada? Dobře, dosti konspirací, i když ať už to jsou ilumináti, nebo KKK, tak co jim brání zveřejnit jasná pravidla a podmínky fungování? Že by ta jejich konspirace šla až tak daleko? Že by dokonce Vesmírní lidé? 😊 a já se jen chtěl dívat na druhém monitoru na hokej... Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno 25. prosince 2021 4 roky Klidně ať vyžadují HDCP, to je mi fuk... Ale proč třeba nemůžu pustit obraz z VTV na iPadu na displej podporující HDCP, to nechápu... Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno 25. prosince 2021 4 roky před 1 hodinou, CableG napsal: No a nebo si to neměli kupovat, když nejsou připraveni to provozovat. Takhle nějak to většinou dopadne, když si například výrobce turbín koupí pekárnu a snaží se péct vánočky.... Taky katastrofa! 😣
Odesláno 25. prosince 2021 4 roky 2 CableG: HDCP na DVI vstupu svého Eiza mám a je mi to platné jak mrtvému zimník. Zajímalo by mě: Česká republika je první země na světě, kde VF provozuje službu jako je Vodafone TV? Fakt? Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno 26. prosince 2021 4 roky @Medvěd A umí to i videokarta? U DVI implementace HDCP až tak běžná není. Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno 26. prosince 2021 4 roky A DVI je jen digitální nebo obsahuje analogovou část? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Hradec Králové
Odesláno 26. prosince 2021 4 roky @Medvěd Rozhodně není první, ale měla po světě (resp. má) více roztříštěných platforem atd. S odkupem UPC (resp. dalších značek vlastněných LGI v Evropě) začal Vodafone stavět na platformě Kaltura TV to, co nyní používáme. Zatím běží v ČR, Maďarsku, Rumunsku, Německu, Řecku, Itálii, Španělsku a Portugalsku. Byla nasazena i na Novém Zélandu, ale ten Vodafone prodal, tak nevím, jak to tam je. Pak snad mají podobné řešení na středním východě (Katar a možná ještě něco), také by to mělo běžet na Kaltura Tv. Vidina je samozřejmě taková, že by bylo ideální mít jedno řešení, které se postupně nasadí všude včetně zařízení. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 26. prosince 2021 4 roky Citovat Vidina je samozřejmě taková, že by bylo ideální mít jedno řešení, které se postupně nasadí všude včetně zařízení. Tak tomu se mi ani věřit nechce, že by se o tohle někdo snažil.... viz. např. nekompatibilita různých konektorů. Každý výrobce si většinou dělá svoje, aby si zákazník v případě potřeby musel koupit právě ten jejich výrobek. To by tak scházelo, aby si ho koupil u konkurence! Že už se dneska některé konektory shodují, je jen výsledek direktivního nařízení ze zákona. Sami výrobci na tomhle rozhodně neměli zájem...
Odesláno 26. prosince 2021 4 roky 2 Cable G: člověk se pořád učí, žil jsem v domnění, že jde jen o ochranu na straně vstupu monitoru. Pokud by to bylo závislé i na GK v počítadle, tak to zase imo zásadně omezí počet lidí, kteří to budou moci využívat. Btw: mám tady i kabel DP - DVI a je to stejné 2vpa: digitální. to vím jistě :-) 2 Marek-26: takže myslíš, že je možné, aby stejné problémy s používáním v prohlížeči měli i Němci, Italové, Španělé..? Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno 26. prosince 2021 4 roky @Medvěd Je to protokol, který má zabránit kopírování obsahu. Logicky ho musí podporovat obě strany, resp. celý řetězec. Čili pokud ten kabel DP-DVI HDCP neumí, tak i kdyby obě strany byly ok, tak to stejně nebude fungovat. Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.