Odesláno před 14 hodinami14 hod Pánové, diky moc za potvrzeni. Byl jsem stejného názoru a musel jsem operátorku přesvědčit o tom sám ačkoliv se radila s někým 10 minut, ale pani z retenčního to mela prověřit pred týdnem a právě se neozvala. Nastavila mi ten nulovy tarif a pronájem za 0 Kc. Prislo mi to zvláštní, ale říkala, ze se ozve. Týden uběhl a nic.No, ja přecházel z eurodocsis na optiku. Vodafone na dratech CETINu nedokázal nabídnout stejnou cenu, co na vlastních dratech. To je logické, ale O2 dokázalo dorovnat Vodafone a s Air Bank neni o čem.Jen jsem si zatim u Vodafonu nechal TV, kdyz je tam HBO Premium. - - ALLinONE - Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod @Pepe Takže jak to teda je? Ty máš CA modul a k tomu máš nějaký modem a nulový internetový tarif a obojí zdarma a ty to nepotřebuješ ke kartě? Tak proč to máš a proč by ti to dávali a ještě k tomu zdarma? A net nemáš od VF ... Tak ten Vodafone station v podpisu je už mimo, že. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 13 hodinami13 hod Já si myslím že je politika VF je CA moduly postupně rušit a podle toho k tomu přistupují i na zákaznické podpoře. I když někde v ceníku je uveden možný pronájem. Mě třeba od včera CA přestal fungovat, jdou jen nekodovane programy. Tím že ca nám v osobním vlastnictví a není ani vidět v samoobsluze si myslím že ho normálně odstřihly. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno před 12 hodinami12 hod Taky mám odkoupený a taky už ho nevidím v samoobsluze :(Tak doufám, že mi ještě dlouho vydrží (mohl bych sledovat přes aplikaci na apple TV, ale přímo v televizi je to prostě mnohem jednodušší).. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 12 hodinami12 hod @BimboCZ nesmysl, nic ti neodstříhli, tady je spousta lidí kteří mají vlastní CA modul, včetně mě, já oba svoje moduly v mobilní aplikaci Můj Vodafone (staré) vidím.Zkus přepnout televizi na kanál Nova HD a počkat aspoň 10 minut, je možné že ti jenom vypršelo předplatné z minulého měsíce a to nové v listopadové se ještě nenačetlo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 12 hodinami12 hod @tomus Ono já jsem měl převod tarifu po stěhování v rámci rodiny a v místě kam jsem se nastěhoval byl po matce odkoupený CA který jsem chtěl dále používat . Když technik nastavoval nové služby (internet) tak mi povídal že mi asi ten modul vodafone nepřipojí. Nicméně funguje/fungoval 3 roky. V samoobsluze nikdy vidět nebyl. TV mám zapnuty aby načetlo předplatné, zatím nic. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno před 11 hodinami11 hod @tomus já jej nevidím ani ve staré, ani v nové apce a ani na webu (ve staré apce mám toto: "Zatím nemáte žádný aktivní set-top-box. Vyčkejte, než Vám přijde domů")Nicméně mi televizní nabídka normálně funguje.. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod Tak to možná bude tím že nemáš set-top box, zatímco já ano. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 11 hodinami11 hod Nestrašte 😀STB nemám, mám 3 moduly, vše funguje a jsou i v seznamu zařízení na webu. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.