June 1, 20214 yr Hmmm, tak na fejzbuku to je bohuzel k nicemu, 'bo kvuli tomu si FB ucet fakt zrizovat nebudu.
June 1, 20214 yr @Evzen Nikdo tě nenutí 😄 ale každopádně zatím není důvod k panice. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
June 1, 20214 yr Ten příspěvek na Facebooku snad je přečíst i bez přihlášení k účtu a osobně doporučuji Facebook vyzkoušet, protože je to velmi dobrý zdroj informaci, které se jinde jen těžko dozvíš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 1, 20214 yr Heh, ze jde cist i bez uctu samozrejme vim... reagoval jsem na "můžete tam případně k tomu něco dodat".
June 7, 20214 yr Ahoj, přidám pár zkušeností s migrací do VF systému, která u mě proběhla minulý týden. Na jedné TV jsem měl HD DVR Mediabox a na druhé CA modul (z dob, kdy šel ještě koupit do osobního vlastnictví). Vše proběhlo úspěšně. Dostal jsem VTV Set-Top-Box Premium v kombinaci s modemem Compal 3.0 P. CA modul byl zachován stávající a naprosto funkční. V samoobsluze je CA modul uveden jako "Další TV zařízení vlastní". Narazil jsem až při požadavku převodu celé smlouvy na dceru. Převod byl zastaven z důvodu, že na účtě je zařízení, které nelze převést. Operátorka mi řekla, že CA modul převést na jinou osobu zatím nelze a doporučila mi počkat cca do října tohoto roku, kdy bude systémově možné převést i CA modul na jiného uživatele. Michal
June 8, 20214 yr Já přidám svou zkušenost s aktivací bazarového modulu-smlouvu mám ještě jako ExUPC. Nejdříve kontrola ID modulu u Vodafone a nákup bazarového modulu.Za 2 dny přišla přístupová karta,aktivace karty trvala cca.1 celý den. Tím pádem informace o současné situaci,kdy nelze přidal svůj modul,nejsou pravdivé.Aktivace proběhla před 2 dny. Edited June 8, 20214 yr by kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
June 8, 20214 yr Informace pravdivé jsou, ale týkají se klientů kteří už byli migrování, nebo si založili novou smlouvu v systémech Vodafone TV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 8, 20214 yr Ale vždyť to tu zmiňujeme, že pokud nejste zmigrován do systémů Vodafone, tak to jde. Ale po migraci nebo založení nové smlouvy nikoliv. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
June 8, 20214 yr Co to znamená, že PO migraci už to nepůjde? Co nepůjde? Mít CI modul od exUPC?? Basic Basic+ - - Brno
June 8, 20214 yr Materiálu je tu dost, čti a hledej. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx