Jump to content

Modem Vodafone Station

Ritchy

Recommended Posts

Já tam to volbu teda nemám poté, co jsem modem přepnul do bridge režimu. Prostě nejde přepnout zpět 🙂 Ne, že bych to potřeboval, ale po přepnutí na bridge  zmizí možnost se vrátit na router.

• Haha 3
  • Premium Profi
  • Premium 5G
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • localhost
  • Speedtest

Tak u mě došlo v nočních hodinách, mám pocit 24.12.2021, k downgradu z firmwaru 

01.04.046.07_072921_7244.SIP.10.X1 na 01.02.068.13.EURO.SIP. Takže režim bridge je pryč... Jelikož mám teď volno, chtěl jsem si pohrát s režimem bridge a po půl roce konečně zapojit svoje řešení. Stalo se to i někomu jinému? Na posledním firmwaru se mi totiž zdálo, že po nějaké době dochází ke ztrátě paketů. Proto jsem pravidelně restartoval. Je tedy ve firmwaru nějaký problém a byl stažen? Nicméně na tuto informaci jsem narazil zde:

https://forum.vodafone.de/t5/Internet-Geräte/Bridge-Mode-Einstellung-wird-nicht-angezeigt-BaWü/td-p/2809739

Máte k tomu někdo nějaké informace?

Edited by ToMiR
  • Premium
  • -
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Karviná
  • Speedtest

Guest majkom

Zdar lidi, nevite, bridge mode jak pro compal tak pro vf station funguje jen s ipv4? Nebo to je specialita cf station?

A kdyz dam compal do bridge mod, uplne vypne wifi a nevysila zadny signal - stane se z toho jen tupa krabicka co doda pripojeni memu routru?

diky.

Guest majkom

Diky. Hele a kdybych presel z 300 na 1000 (duvod je upload), prechid na vf station teoreticky mi jen dovezu router a vemou stary, nebo musi technik neco resit? Rozvody mame uplne nove, novostavba.

Já bych hrozně rád "jel dál" na Gigabitu, ale když tady čtu, že si ani nemůžu být jistý funkčností bridge módu bez samovolných downgradů firmwaru, to se na to radši vykašlu.

Dejte vědět, až to bude mít Vodafone opravdu stabilní.

Mimochodem, tohle je přesně důvod, proč by měl být v nabídce jednoduchý modem bez dalších funkcí. Mě nezajímá, že mají zabugovanou Wifi, když používám vlastní 802.11ax router. Chci prostě a jednoduše bridge a rychlejší upload.

• Agree 3
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -