Odesláno pátek v 20:44 5 dní Dneska sem ho dostal... K 1gbps netu... A nechapu ze tenhle kram nema tlacitko na vypnuti. To to jako fakt jede 24/7 a musim to vytahnout ze zdi? To i compal byl lepsi. Kdyz modem treba se prehreje a chytne uhradi mi skody vodafone? Jinak vse ostatni ok... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno sobota v 04:17 5 dní Obávám se, že naprostá většina BFU nechává modem trvale zapnutý jako třeba lednici. Já si na Station s Wi-Fi 6 nemůžu na nic stěžovat. Od výměny za černý Compal šlape jako hodinky a pokrytí Wi-Fi je o level výš. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno sobota v 07:54 5 dní Tak to by mě ani nenapadlo, že se šetří na čudlu. Ona fakt ta wifi6 užnemá on/off.Kam ten Svět spěje:-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno sobota v 09:26 5 dní Vypnout modem je pro VDF poruchový stav. Kdyby ho vypínali na noc všichni, tak VDF pravděpodobně neidentifikuje závadu na síti. Jako prevence požární bezpečnosti je nutné vypnout celý spotřebič ze zásuvky. Napájecí zdroj je asi největší riziko požáru a ten při vypnutí vypínačem je stále v provozu. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno sobota v 09:59 5 dní Vypínání modemu – to je slušné retro. To jsem viděl někoho řešit naposledy na UPC fóru před více než 20 lety. Ale jak píše @Ivo2003 , je to celkově hloupost, a je nutné ten spotřebič, když už, odpojit ze zásuvky.@Komár Nešetří, je to jen hloupost. Pokud se nic nezměnilo od dob UPC, bylo to dokonce i v podmínkách připojení, že modem musí zůstat trvale zapnutý. Premium - - - -
Odesláno sobota v 11:55 4 dny Asi to je z pohledu vás it a lan nadšenců v pořádku a běžné, ale i když to tlačítko nepoužívám, tak mi to ubírá právo volby a s tím se nemůžu smířit:-) Ještě že mám ten "horší" modem a můžu se případně ukájet tlačítkem on/off :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno sobota v 12:20 4 dny Pokud je požadavek na vypínání modemu, tak to jde řešit chytrou zásuvkou s dálkovým vypínačem. Ten si můžete umístit třeba ke vstupním dveřím bytu a při odchodu modem pohodlně vypnout. Cena asi 300 Kč. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno sobota v 12:57 4 dny Resim to digitalnima spinacima hodinama do zasuvky. 8:00 off 16:35 on. Pres vikend zapnuto. Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno sobota v 15:22 4 dny 3 hours ago, Ivo2003 said:Pokud je požadavek na vypínání modemu, tak to jde řešit chytrou zásuvkou s dálkovým vypínačem. Ten si můžete umístit třeba ke vstupním dveřím bytu a při odchodu modem pohodlně vypnout. Cena asi 300 Kč.Ale raději nepočítat, za jak dlouho se vrátí alespoň ta investice 300 Kč. 🤣 Premium - - - -
Odesláno neděle v 15:53 3 dny Pod pracovním stolem mám dvě vypínatelné lišty. Když už potřebuji, třeba při dlouhodobějším "opuštění posádky", cvak a je vyřešeno. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.