April 10Apr 10 Před hodinou, r2d2 napsal:Teda, že někdo si připlácí za funkční IPv6 175 měsíčně, to má můj obdiv :)Tak dřív jsem hulil krabičku za den a teď už 15 let nekouřím. Sice, nevím kolik teď cigára stojí, ale 175 korun bude asi max. 2 krabičky.😀 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
April 10Apr 10 Funguje vám to nyní? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 10Apr 10 Nefunguje... Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
April 10Apr 10 Tak přepočítat si IPv6 na krabky mě nenapadlo rozhodně 🤣Já sice teda taky nekouřím, ale řekl bych, že dneska pevná IPv4 s IPv6 prefixem bude jen za jednu 🤣 Premium - - - -
April 10Apr 10 @Technikus @Jenda055 na mobilu někde v PC ano Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
April 11Apr 11 Nerozumět řeči tvého kmene, ale mně to ani teď nezobrazuje detaily routeru. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 11Apr 11 Omlouvám se, mobil mi nějak přepsal smysl věty. V aplikaci diagnostika nefunguje, na PC ano Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
April 14Apr 14 Kdy bude opravena diagnostika z mobilní aplikace? Stále to nefunguje. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 15Apr 15 V 9. 4. 2025 v 22:48, r2d2 napsal:@pe.havel Jestli Vám mohu něco poradit, tak zavolejte na VF, řekněte že chcete bridge mód, tím Vás přepnou na IPv4 veřejnou adresu a používejte Váš router tak, jak se má používat.Ta IPv6 na DS-Lite implementace je nepoužitelná, nefunguje tam prefix delegation, to je na úrovni Rádia Jerevan.Díky za radu, přepnuto a nyní je už v bridge módu a funguje podle očekávání. Jen nechápu, proč to nemůže fungovat i s IPv6, jako bylo předtím – jen by stačilo, aby Firewall vydržel ve stavu vypnuto nastálo – na lince mi řekli, že prý u IPv6 firewall na stálo vypnout nejde. A taky nechápu, proč za příplatek je navíc prakticky jen IPv6 – to bych čekal, že je naopak to nejlevnější (předpokládám, že cena IPv6 adres je mnohem levnější). - - - - Náchod
April 17Apr 17 Care Centre @Technikus Právě jsem to testoval a diagnostika přes aplikaci mi ukázala výsledek podle očekávání. Tak snad už to běží i vám :) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice