Honza333 Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Moc z toho taky nejsem moudrej napsal jsem jím podle toho co tam píšou bych za 1gb platil min než za 500, uvidím jak se vyjádřej dám vědět, jak to dopadlo 😵 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajdee Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 (edited) Asi Vam nerozumim. Pokud k Vam vede kabelovka exUPC, tak se na Vas vztahuje cena 450 Kc za konektivitu a 100 Kc za pronajem modemu (nelze mit vlastni), dohromady 550 Kc, coz je i v citovane vete. Tak jakych 450 Kc? Edited April 5, 2021 by zajdee Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza333 Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 za UPC měl každej cenu jinou, myšleno na stejnou službu, hodně záleželo jak sis to vyhádal no nebo tedy domluvil Quote 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajdee Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Takze Vam v nejake privatni konverzaci napsali/rekli, ze se s gigabitovym tarifem dostanete na cenu pod 500 Kc vcetne pronajmu modemu? Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza333 Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 ne ne ne já jím jenom napsal že mám zájem o 1gb a jak to bude s cenou, já jsem taky zvědavej co z nich vyleze jak jsem psal dám vědět, nic víc nevím Quote 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evzen Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 před 1 hodinou, zajdee napsal: dostanete na cenu pod 500 Kc Ale prd, to sis spatne vylozil vetu " ...bych za 1gb platil min než za 500". Tim bylo mineno, ze by za 1 Gbit platil mic nez plati za 500 Mbit (protoze vime, ze Honza333 ma tarif 500 Mbit)! Ne, ze to bude stat min nez 500 Kc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajdee Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 @Evzen to dava smysl, diky. Budu lip cist. Kazdopadne oficialne ta nabidka pro zakazniky, co by platili po prechodu na vyssi tarif min penez, neni... Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 A nevíte zda je možné mít kombinaci TV od UPC, a internet od VF? Nebo pokud bych chtěl akci využít, musím kompletně přejít k VF i s televizí? 1 Quote 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 @PetrM A nevíte zda je možné mít kombinaci TV od UPC, a internet od VF? Tak UPC je Vodafon uz nejakej patek. Jak to teda myslis? Na jaky cislo volate? Mysleno retence. Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 @PetrM Mělo by to jít. Technicky ... Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts