Jump to content

Gigabit za půlku napořád

kotasek

Recommended Posts

Guest B-hash

@svaricek2014Tím že na mé síti je teď nějaký provoz, tak to nelze brát jako úplně 100% výsledek, ale na úplně nevytížené síti to je u mě tak 930/50. Tohle je zatím nejméně co jsem naměřil (služba je ale zapojena necelý měsíc). 

11221970091.png

před 7 hodinami, Danny_79 napsal:

Já: Ten ale já nepotřebuju, protože mi neumíte dát veřejnou IPv4 za Vodafone Station. Takže jestli to dobře chápu, kvůli rozdílu 50 Kč, mi nemůžete nabídnout 500/30, ale musím si vzít 1Gb/50Mb.

Obchodník: ANO

🤣🤣🤣

Tam není veřejná IP adresa? Tzn, ze mi s Vodafone Station nepojede DDNS pripojeni z internetu na NAS?

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • Vodafone Station, CA modul
  • Pardubice

Verejnou IPv4 adresu umi, ale neumi bridge (zatim). Forwardovani portu funguje, ale je dostupne jen pro TCP/UDP. Forwardovat ostatni protokoly nelze.

Podle toho "verejnou IPv4 za Station" soudim, ze kolegovi bude chybet prave ten bridge.

Edited by zajdee
  • Thanks 1
  • -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
  • Speedtest

8 hours ago, Slamb said:

na speedtest.net to s gigabitem ukáže kolem 940 Mb/s

A ked sa pouzije LACP (ethernet bonding, ktory Vodafone Station podporuje, sice neoficialne), tak ukaze aj 1100 Mb/s (alebo kolko robi Vodafone CZ provisioning na gigabite) 😀

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • Speedtest

před 3 hodinami, zajdee napsal:

Verejnou IPv4 adresu umi, ale neumi bridge (zatim). Forwardovani portu funguje, ale je dostupne jen pro TCP/UDP. Forwardovat ostatni protokoly nelze.

Podle toho "verejnou IPv4 za Station" soudim, ze kolegovi bude chybet prave ten bridge.

Mě vůbec nenapadá jaké jiné protokoly bych mohl potřebovat. Dáte nějaký příklad?

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • Pardubice

Jinými slovy mi nepůjde žádné VPN? Já to trochu nechápu, včera mi technik tvrdil, že jsou všechny porty otevřené.

IPv6 konektivitu jsem ochotný oželet kompletně, ale příležitostně se připojovat na VPN do domácí sítě asi ne. Kdyby se jim alespoň dalo věřit, že ten Bridge mode bude... 😕

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • Pardubice