Jump to content

Recommended Posts

Guest Evzen
před 23 minutami, Tube napsal:

Tak radeji zakazali overovani, aby jste nemohl nekam dal od sveho bydliste...

Mno ale ja sedel doma na zadku 😉

Uz to ale asi chapu - ty servery evidentne nejsou v Brne, takze spojeni do okolnich okresu jsou zariznuty 😉
Ostatne, kde se nejvici siri viry? Na Internetu... 😉

A to, ze tady spolu komunikujeme, je jenom dukazem toho, ze vsechno se uhlidat neda a ze vzdycky se najde nekdo - v tomto pripade nejaky elektrony - kdo to narizeni porusi... 😉

Z retence lze dostat třeba takovouto nabídku ... ofiko 150/10, ale na 24 měsíců navýšení rychlosti, tedy máte 300/20.

Nemám to samostatně, mám to s TV Komplet, kde je uvedeno 30% sleva. Tedy 300/20 + pronájem modemu + TV Komplet vč. HBO + Horizon GO apod. vč. pronájem set top boxu za 745 Kč měsíčně. 

image.png.a3467856298b69812b2d89f7758e3a90.png

Edited by Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
před 4 hodinami, PeterUpc napsal:

Router 

Compal CH7465 bily podpora euro docsis 3.0

Compal CH7165VF asi podpuruje euro docsis 3.1

Nepodporuje, ty modemy jsou po hardwarové stránce stejné.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Guest dcvojta

Ja platím 729kč za 150mb net a TV Komplet. Ale nedávno jsem to platil za internet a TV Komfort. Ale díky tomuto fóru jsem zjistil, že někdo má za tu cenu TV Komplet. Tak jsem se ozval a dali mi to bezproblémů taky. Rychlost internetu mi bohatě stačí tak jsem neřešil.

Ale opačný připad byl můj kolega z prace který platil donedávna 1029kč za Internet 300mb a TV Klasik ! Ukázal mi fakturu a opravdu to tak bylo. Tak jsem mu pomohl napsat mail na vodafone a teď platí méně a má TV komfort a je nadšený.

Promo Rychlejší Napořád

Nabídku mohou využít všichni noví zákazníci, kteří si nově pořídí službu INTERNET 300+ s TV START K INTERNETU, INTERNET 500+ s TV START K INTERNETU nebo Pevný internet Kabel 1 Gbps s TV START K INTERNETU v období od 1. 4. 2021 do 31. 5. 2021.

Výše uvedenou Promo nabídku mohou získat i stávající zákazníci, kteří si nově pořídí službu INTERNET 300+ s TV START K INTERNETU, INTERNET 500+ s TV START K INTERNETU nebo Pevný internet Kabel 1 Gbps s TV START K INTERNETU v období od 1. 4. 2021 do 31. 5. 2021, zároveň za splnění následujících podmínek: - Stávající zákazník může nabídku využít při změně Pevného internetu na vyšší rychlost, pokud se tím zároveň navýší jeho měsíční cena za Pevný Internet (navýšení měsíční ceny za službu se počítá z ceny bez modemu a po uplatnění všech slev). - Stávající zákazník může nabídku využít i při aktivaci nové, tzv. Kombinované nabídky (např. zvýhodněná nabídka v kombinaci mobilní tarif a Pevný internet), nebo při dokupu nové služby do Kombinované nabídky, pokud se tím navýší její měsíční závazek.

Nabídka se nevztahuje na zákazníky, kteří za posledních 6 měsíců využili Promo: Pevný internet a Netflix na 3 měsíce zdarma k Vodafone TV – Pevný internet se 100% slevou na 3 měsíce, Vánoce 2020 bohatá vánoční kolekce – Pevný internet se 100% slevou na 3 měsíce, Vodafone UPC Superrychlý internet za 399 Kč. Při aktivaci nabídky získají zákazníci zvýhodněnou cenu na měsíční Vyúčtování v „Promu Rychlejší Napořád“ na službu INTERNET 300+ s TV START K INTERNETU (461,30 Kč), INTERNET 500+ s TV START K INTERNETU (549,50 Kč) nebo Pevný internet Kabel 1 Gbps s TV START K INTERNETU (499,50 Kč). Cena je včetně poplatku za pronájem modemu (U služeb INTERNET 300+ s TV START K INTERNETU, INTERNET 500+ s TV START K INTERNETU je poplatek za pronájem modemu 70 Kč, u služby Pevný internet Kabel 1 Gbps s TV START K INTERNETU je poplatek za pronájem modemu 100 Kč).

Například: Sleva začíná běžet po aktivaci služby od 1. 4. 2021 a má ji v „Promo Rychlejší Napořád“ po dobu využívání této služby. Na první fakturaci se ve vašem Vyúčtování zobrazí poměrná část z ceny nově aktivované služby včetně pronájmu. Následující Vyúčtování vám budeme účtovat cenu se slevou za každý daný celý měsíc.

https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/dokumenty/Cenik.pdf

Edited by Pavel m
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Opravdu výborné podmínky pro stávající zákazníky opět...

Takže protože teď platím 459,- za Internet 150+, tak mám prostě smůlu a na nabídku nedosáhnu, protože bych jim platil za 1 gbit o 9,- méně a je úplně jedno, že bych jim byl ochoten dávat o 30,- měsíčně více za nový modem...

😬

Edited by Neo_Moucha
  • Agree 2
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Guest Evzen
před 10 hodinami, Pavel m napsal:

Stávající zákazník může nabídku využít... ...pokud se tím zároveň navýší jeho měsíční cena

Aneb "Nechci slevu zadarmo" 😄

To je skutecne VELMI VYDARENY aprilovy zert!

Edited by Evzen