Gorole Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 před 4 hodinami, Marek-26 napsal: @marena OT: Tak se nauč říkat TA3 HD 😄 Marku bude změna jen STB a nebo to je zárověň i modem? Jde mne o zachování TC7200 který jde přepnout do bridge a veřejné IP. Měl jsem týden doma slavnou CIHLU, a pak Compal obojí nepoužitlné pro mne. Quote Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 @Gorole U Technicoloru si nejsem jistý. Zkusím se poptat. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 @Gorole Ale Compal bez problémů do bridge přepnout jde, sám ho tak používám. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorole Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) U Compalu byl myslím vyšší ping a tuším že nemožnost přepnout na IPv4? Je mozné že se to změnilo, nový FW a podobně 🙂 Problémy byly cca 4-5 let zpět. Nyní mám ping 16-17ms A vlastně ani nevím jaké maximální rychlosti se dá s modemem dosáhnout. 300Mb? Edited April 2, 2021 by Gorole Quote Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Myslíš s TC? To jsem se ptal v jiném vlákně - TC7200 údajně něco málo přes 400Mbit/s. 1 Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evzen Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 před 3 hodinami, Gorole napsal: U Compalu byl myslím vyšší ping a tuším že nemožnost přepnout na IPv4? To si fakt s necim pletes, protoze co si pamatuju, Compal nikdy s IPv4 zadne problemy nemel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorole Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) Něco mi na něm dost vadilo, ping, nebo nešla vypnout Wifi. BTW, jaký máte ping na tom Compalu? Ať přemýšlím jak přemýšlím,tak si nemůžu vzpomenout.Byl jsem rád že jsem dostal zpět Technicolor. Edited April 2, 2021 by Gorole Quote Kabel 500 Mb/s - Klasik Compal CH7465; Cl karta Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evzen Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Tak ja ho mam v bridgi, takze me Compal WiFi nebo problemy jeho routovani absolutne netrapi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmira Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Mám pár dnů nový s-t box od Vodaf (prémiový + "obyč") a nějak nejsem schopna dohledat, zda je možné vyvolat si informace o právě vysílaném pořadu, případně o pořadu, který se bude vysílat. Starý ovladač od cihly měl tlačítko "i", které fungovalo skvěle, tady nic takového není 😞. A přijde mi trochu nepraktické skrývat pod barevná tlačítka bez jakéhokoli označení fční tlačítka (zelené = EPG, žluté = dětský zámek). Ale asi se na to dá časem zvyknout. Každopádně zbylá dvě barevná tlačítka jsou nefunkční, tak by tam třeba tu fci "info o pořadu" mohli přidat...? 😉 A bylo by fajn, kdyby letos dotáhli řazení programů nebo aspoň uživatelské označení "oblíbené" programy. Quote Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 A jak jste obecně spokojena oproti předchozímu HD dvr box.Nahravání, zpětné zhlédnutí atd.Co tu čtu ohlasy tak je to prý hrůza. Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts