Přejít na obsah

marmira

Uživatel
  • Příspěvky

    37
  • Registrace

  • Přítomen

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Internet 150
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    TV Komplet
  • Vodafone zařízení
    HD DVR Mediabox
    modem (odkoupený)
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Praha

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

marmira's Achievements

Úroveň 4

Úroveň 4 (4/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Nejnovější odznaky

7

Popularita

  1. marmira

    Nové stanice

    Já taky ne, ale tv stanice arte už kdysi v nabídce byla (myslím, že ještě v UPC), ale pak jí vyřadili :(. Její návrat bych si přála, ale asi to nedopadne odhaduji.
  2. Cena je +/- stejná, resp. o 50 Kč dražší, než byla u UPC, což mě asi finančně nezruinuje, ale za stejnou službu bych chtěla platit stejně. Já mám modem od UPC odkoupený (a zůstal mi), takže se domnívám, že bych za set-top-box neměla platit 190, ale 120 Kč. To ale nevyřeším tady, budu to řešit s Vodaf. 🙂
  3. Já mám ale dojem, že to ve Vodafonu sekali každému, kdo přechází od UPC k Vodaf., jak Baťa cvičky. Někdo platí za prémiový box Vodafone 120 Kč, někdo výše psal o 29 Kč (!!!), já budu platit nezlevněných 190 Kč jako jsem platila za cihlu. Zatím jsem se tady v diskusích a od známých dozvěděla, že každý má tu "pomigrační" kalkulaci postavenou úplně jinak. No nic, budu si tam muset asi s někým promluvit 😉 .
  4. @Sparrow No není to tak úplně, funguje to prazvláštně :). Posun do čtverečku, kde jsou napsané informace o pořadu, funguje jen u seriálů (!!), u filmů to stejným způsobem nefunguje a nevím, jak se do toho čtverečku s informací o pořadu dostat (jde o to, že v tom čtverci nejsou většinou kompletní informace, abyste si přečetli celý obsah, je potřeba čtvereček "rozkliknout"). A pokud jen listujete mezi programy (bez přepínání, jen klikáte na šipku posun dolů nebo nahoru, abyste viděli co se právě vysílá na jiných kanálech), tak tam to nefunguje přes OK, protože stlačením OK se na ten program přepnete. Jak při listování najet na info o vysílaném programu, to nevím a obávám se, že to momentálně nejde. U EPG (zelené tlačítko) je totéž - do čtverce s podrobnějšími informacemi se dostanete jen u seriálů). No, snad se to časem nějak poladí.... 🙏 No je to zajímavá zkušenost. Popisovala jsem výše, že některé věci nefungují tak, jak fungovaly u předchozího s-t boxu. Už se mi dvakrát stalo, že se mi nový s-t box nezapnul, objevila se hláška, že je ve stavu offline, ale internet a wifi běželi normálně. Bylo třeba restartovat. Dvakrát, třikrát se při provozu (živé vysílání, ale i ZZ) zasekl, zamrzl, ale to jen na chvíli. Zpětné zhlédnutí je v pohodě, funguje (zatím) dobře, oceňuji, že když použiju posun dopředu, dozadu, tak vidím náhledy a tedy se přesunu do místa, kam chci já a ne kam se trefí s-t box. Nahrávání mám teprve naplánované. Asi je potřeba si jen zvyknout a doufám, že Vodafone časem některé věci lépe vychytá (aspoň vytvořit si seznam Oblíbených TV stanic by mohl, když už umí řadit tv stanice podle žánru).
  5. Mám pár dnů nový s-t box od Vodaf (prémiový + "obyč") a nějak nejsem schopna dohledat, zda je možné vyvolat si informace o právě vysílaném pořadu, případně o pořadu, který se bude vysílat. Starý ovladač od cihly měl tlačítko "i", které fungovalo skvěle, tady nic takového není 😞. A přijde mi trochu nepraktické skrývat pod barevná tlačítka bez jakéhokoli označení fční tlačítka (zelené = EPG, žluté = dětský zámek). Ale asi se na to dá časem zvyknout. Každopádně zbylá dvě barevná tlačítka jsou nefunkční, tak by tam třeba tu fci "info o pořadu" mohli přidat...? 😉 A bylo by fajn, kdyby letos dotáhli řazení programů nebo aspoň uživatelské označení "oblíbené" programy.
  6. Hezký večer, můžu mít dotaz, prosím? Vy jste si za stejnou cenu, jakou máte doposud (+30 Kč cca), dojednal 1Gb internet, ano? Volal jste na linku UPC nebo přímo na Vodafone? Protože mně přišel přehled vyúčt, které budu mít po migraci, a bude to o 50 Kč více, složení internet + tv stále stejné a když jsem volala na linku UPC, tak mi tam paní poradila, abych zavolala na retenční odd., až mi technici nainstalují ten nový box (resp. boxy, protože mám 2 připojení). Tak si nejsem jistá, jestli to nebude pozdě...? Děkuji za odpověď.
  7. Pravda pravdoucí. Zmátlo mě to logo na pozici 86, pže ID (Investigation Discovery) už má jiné logo :). A AXN je tam také komplet, to mě zasáhla nějaká dočasná slepota. Díky. Doufám, že také bude dodržené pořadí programů, protože někde v historii této diskuse jsem se dočetla, že snad není úplně pravda, že bude možné řadit si programy dle svého a ani snad označit oblíbené programy. Tak si dneska pamatuji aspoň u některých číslo pozice.
  8. Aha. Já mám ten Kaon ale napojený na internet (přes powerline adaptér), takže teoreticky by mi ho nemuseli vyměňovat? Anebo po přechodu k Vodaf TV nebude připojení na internet via powerline u toho malého Kaonu fungovat fungovat? Děkuji za vysvětlivky.
  9. Asi bylo myšleno po přechodu od UPC k Vodafone TV. Já např. nic měnit nebudu, ale cenu budu mít o 50 Kč dražší (to mě asi nezruinuje, ale přijde mi to zvláštní) a všimla jsem si, že některé tv programy Vodafone TV oproti stávající UPC tv zmizely, konkrétně myslím jeden z AXN programů a jeden program "docu crime", myslím, že ID, což mě trochu mrzí :(. Porovnávala jsem tedy nabídku Vodafone TV vs. stávající UPC (mám Komplet). Takže pokud bude převzatá programová skladba Vodaf. tv, tak osobně mi ubydou některé programy a budu mít cenu o 50 Kč dražší :).
  10. Já jsem už dostala mail a k výměně má dojít mezi 4-5/2021. Službu mám mít celkově ale o 50 Kč dražší 🙄. Mám cihlu a v druhém pokoji Kaon, který jsem si od UPC kdysi odkoupila (a neplatím za něj tedy nájem) a Vodafone mi bude chtít účtovat za ten druhý stb 50 Kč pronájem. Vtipné mi přijde, že na svých stránkách píše Vodafone, že pronájem stb je za 70 Kč, ale po převodu k Vodafone TV mi za jeden stb budou účtovat pronájem 190 Kč měsíčně a za druhý 50 Kč. To mi nepřijde úplně košer :/. Tak doufám, že aspoň ten jeden stb bude ten Premium VTV box, když už za něj budou chtít 190 měsíčně.
  11. marmira

    HD DVR Mediabox

    Tak pozor - sice vzdálené nahrávání nahlásilo, že se požadavek nezdařil, ale pořad se nahrál 😄.
  12. marmira

    HD DVR Mediabox

    No spíš nikoli. Mám dojem, že před nějakým časem to ještě šlo (možná několik měsíců zpět), ale většinou to hlásilo, že se požadavek nezdařil. Sem tam to vyšlo. Teď jsem to zkoušela aktuálně, ale nic :(.
  13. Ano, výpadky jsou častější, i když třeba krátkodobé. Za poslední dva dny 2x, sice jen na chvíli (v řádech minut), ale ano, výpadky jsou častější, než v minulých letech :(.
  14. marmira

    HBO GO přihlášení

    @namec Já se omlouvám, ale nějak jsem to nepochopila. Poté, co jsem si vygenerovala PIN na stránce my.upc.cz mě to žádá, abych se registrovala na staánce HBO GO s využitím PIN a číslem smlouvy. Znamená to, že tedy původně registrace už neplatí a musím se registrovat znovu? Děkuji za help :).
  15. marmira

    Nové stanice

    ABC TV předvolba 135 TV 8 HD předvolba 138 Prosím vás, to je nějaké zkušební vysílání nebo to jsou regulérní tv stanice s regulérním programem??
×
×
  • Vytvořit...