Jump to content

Výměna zařízení HD DVR Mediabox za Vodafone TV

Recommended Posts

Guest pavel8zvonicek

Dobrý den má dotaz ohledně výměny přístroj od UPC Česká republika za Vodafone TV sen na čekající listině nevím jeslí to pude na jaře nebo podzim a ráčí bich sloučení všechny vyúčtování dohromady uvítal neš výměnu za jiný přístroj   prosím Vaši odpověď 

Odpověď už jsem dával. Dokud nepřijde email od Vodafonu, tak se s migrací u Vás nepočítá. Až přijde, trvá to cca 2-3 měsíce, než se ozvou z důvodu naplánování výměny zařízení, která je nezbytná a nevyhnete se jí (pak byste měl doma opravdu jen cihlu ...). Po výměně lze požádat o sloučení vyúčtování, nedělají to automaticky. A termín nikdo dopředu neřekne, mezi tím jarem a podzimem to bude, spíše bych čekal u HD DVR jaro/léto.

https://www.vodafone.cz/spojeni/

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Tak za ten indiánsky psany text asi nemůže,asi trpi nějakým  tím DIS,ale sejri tady uz dost dlouho se stejnym dotazem,na který mu bylo pokazdy zodpovezeno.Že to nedokáže pochopit je jeho problém 

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
  • tomus changed the title to Výměna zařízení od UPC HD DVR Mediabox za Vodafone TV
  • 2 weeks later...

Ahoj,

tak dnes dorazil e-mail k převodu pod Vodafone TV. Informace jsou jasné a s dostatečným předstihem. Dokonce jsem dostal e-mail,SMS a dnes další e-mail s přesnou částkou. Každopádně jsem překvapen, že si účtují za setobox a modem. Standardně to má být v ceně služby a já to mám za 70 a 29 Kc. Konečná cena je stejná ale domníval jsem se, že nebudu za pronájem platit. Přece jen jsem využíval prémiový box od UPC za poplatek a teďka budu mít stejný setobox a modem jako ostatní. Uvidime....

Edited by Jachym
  • Slamb changed the title to Výměna zařízení HD DVR Mediabox za Vodafone TV