Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

namec: nevím proč by to tvé propojení mělo být optimální. Já mám do receveiru připojena všechna zařízení stb, BR přehrávač, MMC a z receiveru výstup na TV, která funguje jen jako zobrazovací jednotka. A zatím jsem neměl nikdy problémy se zvukem. Ale zatím mám jako stb stařičký Kaon a nepoužívám ARC.
silebisz: hledal bych v nastavení Vodafone box zda tam není něco okolo zvuku

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Compal, STB Kaon KCF B4003
  • Praha
Odesláno

@namec Při připojení více zařízení je vhodnější používat TV jen jako zobrazovač. Stejně jak popisuje @okrizek používám všechny vstupy do receiveru a do telky vede jen jeden HDMI vstup. Člověk ušetří ovladač a usnadní si ovládání. 

@okrizek Samozřejmě jsem hledal. Jediná volba k zvuku je Auto, Dolby audio a Stereo. Zkoušel jsem všechno. Reálně jsem nepoznal ani zvukově rozdíl mezi jednotlivými volbami. Výstup byl vždy do TV.

S cihlou žádný problém nebyl. Vše fungovalo jak má.

Ještě jsem si všimnul, že Vodafone TV box při spuštění neposílá signál pro zapnutí TV a Receiveru.

Upraveno uživatelem silebiscz

Odesláno

Nevím,jestli "ušetří" jeden ovladač.Taky jsem to tak měl takhle zapojený a při každe změně vstupního zdroje (stb,blu-ray) jsem musel na ovladači od receiveru zmáčknout tlačítko dotyčného zdroje.Ted mám všechny zdroje pichly do tv a vystačím si s jedni ovladačem.Ovladačem zapnu tv a zároveň se me zapne stb a receiver.A ovladačem od tv ovládám i stb.Je otázka,jak to bude fungovat po výměně za VF box?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Ahoj, čeká nás v brzké době přechod (přišel e-mail) z Horizon TV na Vodafone TV, tak bych měl pár otázek.

• Nevíte, kdy bude dostupné Vodafone TV pro prohlížeče? Hodně využíváme Horizon TV na PC a co jsem se koukal,  tak je to stále v přípravě. 
  • V e-mailu jsem četl,  že vymění hd media box a modem.  Modem máme TC 7200, tarif 300 Mbit/s. Běží v bridge mode s IPv4, kde využíváme veřejnou IP. Nerad bychom dostali ten Vodafone Station, který nelze přepnout do bridge mode.
  • Občas se setkávám s tím,  že některé sportovní pořady nelze zpětně shlédnout přes Horizon TV, ale když si je člověk nahrál do HD media boxu,  tak se pak mohl bez problémů dívat. Nemá s tím někdo zkušenosti na Vodafone TV?

Upraveno uživatelem Arcao

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA
  • Neratovice
Odesláno

Kdy bude dostupná webová aplikace Vodafone TV zatím bohužel nikdo neví.

K tarifu 300 Mb se dodává modem Compal, kde s přepnutím do režimu bridge není problém, za předpokladu že budeš mít IPv4 adresu.

Vodafone station se dává pouze k nejvyššímu gigovému tarifu.

Jestli se nepletu tak u Vodafone TV by mělo být zpětné zhlédnutí a tedy možnosti nahrát si pořad dostupné u všech kanálů,

pokud je to nějak jinak,tak mě prosím opravte.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Nevíte někdo zda tuto změnu (přechod na Vodafone TV) můžu použit jako důvod k výpovědi (stajně jako třeba změnu ceny).  Mám HD DVR Mediabox a myslím že změna z lokálního disku na mahrávání do cloudu není adekvátní.

Děkuji

Odesláno

Jenom doplním tu web aplikaci - aktuálně snad během léta ... :-/

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Kterého roku? 😉

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odesláno

No hlavně ať taky udělají appku pro AndroidTV....aby šlo ZZ....nebo aspoň na mobil na Chromecast.....

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odesláno
V 19. 4. 2021 v 19:39, Honza B napsal:

Odpoví zde někdo na tyto dotazy??

Tak třeba já 🙂 Opět jsem si brnknul na linku a rozhlasové stanice jsou prostě fuč. Při resetu se sice objeví hláška o nalezení xx rozhlasových stanic, ale tou se nenechte mást...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague