marena Odesláno 15. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 OK, dnes zase ZZ perlí. Včerejší Brooklyn 99 (Comedy central, 21:00) na STB hlásí chyba REP043 (přitom třeba Big Bang ze stejného dne i času přehrát jde), na PC se Horizon Go po upgradu Firefoxu na verzi 57 (nevím, jestli to má s nefunkčností něco společného) ukazuje "Aktualizovat předplatné", nepřehraju si nic. Děkuji UPC za skvělou službu. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Můžete prosím dnes večer zkusit zpětné zhlédnutí například ze včerjška večer a napsat mi, jaké závady se projevují, pokud nějaké nastanou? Díky všem za spolupráci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Na set top boxu, mi to vždy večer napíše, že zpětné zhlédnutí, nemám předplacené. Přes den to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 @freekarol Díky za zpětnou vazbu, můžete mi do zprávy poslat číslo smlouvy? Tohle bych pořešil individuálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) OK. Posílám ho soukromých zpráv. Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem freekarol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mooonty Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 otravná hláška s aktualizací předplatného se objevuje již dlouho NTB (W7+IE11) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 @Mooonty Můžete mi prosím poslat taky číslo smlouvy? Tohle posílám individuálně. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) U mě teď ZZ v Horizon Go funguje přehrání všeho, co mi dělalo problémy - úterního Brooklynu, nedělního snookeru i formulí (tam se dokonce zdá, že jsou nahrané celé, ale přehrávání se v druhé polovině pořád zastavuje, seká a občas skončí chybou přehrání). Na STB úterní Brooklyn pořád nejde, ale teď pro změnu hlásí chybu REP033. Pondělní Big Bang (21:25), který původně šel přehrát jen do půlky, teď nejde vůbec, chyba REP043. Formule jdou kupodivu celé, navíc bez sekání. Zajímavé. Nedělní odpolední snooker (NovaSport 2, 15:00) chyba REP043. A tady je další zajímavá věc - chyba se objevuje, když dám přehrávat od začátku. Pokud vyberu Pokračovat ve sledování (tato možnost se mi v menu objevuje, ačkoli jsem si z pořadu kvůli chybě 43 nikdy nepřehrál nikdy ani vteřinu), záznam se rozjede a hraje. Sice šíleně cuká, zasekává se a rozlišení obrazu vypadá na 320x200, ale hraje. Jen pro jistotu, aby nedošlo k omylu, dodávám, že u všech zmíněných programů sleduji jejich HD varianty. EDIT: večer ještě vyzkouším, jestli mi zase v Horizon Go "zmizí" předplatné. Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem marena Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 @marena skvělý, díky za vypsání poškozených nahrávek a jejich chování. Teď bych se spíš zaměřil na nahrávky od úterního večera dál. Je pravděpodobné, že jsou ty nahrávky před úterkem poškozené, respektive se tou chybou špatně nahrály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 16. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 No dobře, chápal bych, že poškozené nahrávky přehrát nejdou. Ale ony nejdou přehrát jen na STB. V Horizon Go přehrát jdou (a to k HGo nepřistupuju přes internetové připojení UPC, svůj PC, na kterém to nouzově testuju, mám kvůli práci připojený přes jiného providera). Proč? A u formulí zase naopak, na STB v pohodě, v HGo sekaná. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.