Návštěvník SharkeeCZ Odesláno 13. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 před 22 hodinami, Jana P. napsal: Na televizi i na počítači mi to hlásí, že je potřeba aktualizovat předplatné. Chová se vám to stejně? ano, stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcao Odesláno 13. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Mě Horizon GO UWP aplikace hlásí: Ke sledování tohoto pořadu musíte mít předplatné. Už jsem si zvyknul, že když přestane jít EPG, je nutné přeinstalovat aplikaci, ale tohle vypadá na problém na backendu. Citovat 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník oauh Odesláno 13. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Zajimave, ze na PC a iPadu to nefunguje, ale na mobilu jede zpetne prehavani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mooonty Odesláno 13. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Dnešní pokus....pouhopouhá zkouška mojí naivity....pro zpětné zhlédnutí hláška: "aktualizace předplatného". Zkouším to na iPhone a na NTB (Win7). Kdyby se alespoň UPC snažilo vyvolat ve mně pocit, že je nastalá situace zajímá a napsali nějaký hromadný E-mail, že je to mrzí ...blabla a že na tom pracují...ale ani takovýhle "voblbovák" na klienty nenachystají... Třeba o to usilovněji pracují na zprovoznění Horizon GO. Myslím, že už by bylo na čase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcao Odesláno 13. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Vypadá to, že o tom ví (viz výpadky na stránkách UPC). Otázka je ale, proč jim oprava tak trvá dlouho... Citovat Nahlášeno od: 07.11.2017 10:08 Předpokládaný termín opravy: 14.11.2017 9:00:00 Možné potíže se službou Zpětného zhlédnutí na všech zařízeních, včetně Horizon Go, ve večerních hodinách. Omlouváme se, termín odstranění závady není zatím k dispozici, pro bližší informace sledujte tyto stránky. Výpadek se týká těchto služeb: DIGITÁLNÍ TV Citovat 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 13. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Problém není jen s tím, že se ZZ ve večerních hodinách seká přehrávání. To by bylo to nejmenší. Teď si chci pustit dnešní Big Bang z Coolu, z 21:25. Přehrávání se spustí, ale pořad má jen 13 minut, místo zhruba 40. Ale nepřehraje se ani to, zhruba po 9 minutách se přehrávání sekne a skončí chybou REP041. Takže v současnosti je ZZ loterie, kde máme velkou pravděpodobnost, že pořad nepůjde přehrát vůbec, když už půjde, tak se přehrávání uprostřed sekne, když se nesekne, tak může byt nahraná jen polovina. A to mám ještě štěstí, že mi to o nezaplaceném předplatném psalo jen v sobotu, že už mi teď dovolí aspoň zkusit, jestli se dá něco přehrát. Šance, že se na něco podívám od začátku do konce bez problémů je dost malá. Mohl by se @David - UPC nějak vyjádřit k současnému šílenému stavu ZZ? Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 14. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Tak jak bych chtěl se k tomu bohužel vyjádřit nemůžu..... Již se to ale řeší na korporátní úrovni, což ale neznamená, že služba bude zítra fungovat. Přes den je to v pohodě, ale večer ve špicce, když se přihlásí většína set - top boxů už to ty servery moc nezvládají a právě se řeší jejich kapacita. Termín, kdy to bude opraveno neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramik Odesláno 14. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 hlavně , že na facebooku se začali mazat příspěvky. Na to čas je. Takže navrhované řešení je najít si práci , kde budu moct dělat jen noční a pak přes den budu moct využívat zpětné přehrávání.... Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 14. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 @keramik který přesně post byl smazaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramik Odesláno 14. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Tak ja byl i zablokovany , asi se kritika nenosi. Myslim , ze prdel neni tak vulgarni vyraz , abych za to dostal BAN Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.