cvancara Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Tak nevim, nic moc. Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Včera večer ČT1, Dech života. V EPG prázdno. Pouze název. Žádná informace o tom, že je to Bondovka, z jakého roku, kdo tam hraje a tak. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evzen Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 58 minutes ago, sodekcz napsal: Včera večer ČT1, Dech života. V EPG prázdno. Pouze název. Žádná informace o tom, že je to Bondovka, z jakého roku, kdo tam hraje a tak. Podivne, ja si pamatuju, ze jsem v TV (tj. pres CAM) normalne EPG informace videl (...blablabla...v Bratislave... blablabla... Timothy Dalton... Rok: 1987...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Že by byl navíc nějaký rozdíl v EPG vysílaném pro příjem přes CAM a pro příjem k základní TV Start k internetu? Tu používám já. Anténní kabel mi vede ze zásuvky do TV a kanály se ladí na tuneru přes klasický DVB-T příjem. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Ještě doplním, že např teď (18:55) informace u večerního pořadu např. na Nova Cinema se mi zdají kompletní a např. Nova Action pouze název seriálu a číslo dílu (žádná řada ani herci). Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Tak máme cca 19:40. ČT 2 ve 20:00 dává "Nedotknutelní". V EPG k tomuto pořadu v tomto ookamžiku nejsou naprosto žádné informace. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Jak na tv s CA Modulem, tak i na stb HD DVR Mediabox info k tomuto pořadu je. Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 no já to tam momentálně ve 20:25 taky mám doplněné. Přijde mi to, že se informacce u některých pořadů doplní až hodně pozdě. Řekněme někdy kolem začátku samotného programu. Nemám to vysledované přesně na minutu. Ale nějaký problém bude. Když přes vzduch DVB-T je to v pohodě a přes UPC to takhle zlobí. Neustále kvůli porovnání se mi přehazovat antény a přelaďovat televizi nechce ale už jsem to párkrát udělal se stejným výsledkem. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Někdy je třeba nechat to na oné skupině kanálů, aby se ty informace dotáhly. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 To múžu nechat na skupině kanálů třeba půl hodiny, hodinu a nic. Divné je, že se to často "dotahuje" až jak jsem psal k okamžiku zahájení pořadu. Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts