Odesláno 30. června 2017 7 let před 6 hodinami, Návštěvník Tatoch napsal: a co RSS? Nebude? ...bez toho to nemá smysl... Tak RSS uz funguje: http://www.upczone.cz/rss/1-upc-forum.xml Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. července 2017 7 let Dá se někde nastavit, aby se mi příspěvky ve vlákně zobrazovaly od nejnovějšího k nejstaršímu? Nemůžu to nikde najít. A je docela otravné to pořád překlikávat na poslední stranu. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 1. července 2017 7 let Kliknu na časový údaj (např. Zlaťák - před 45 minutami) a mám poslední příspěvek. Upraveno 1. července 2017 7 let uživatelem hpfunny Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 1. července 2017 7 let Ze je konecne RSS je chvalyhodne. Ale - jak casto se obnovuje? Pod starym forem jsem napsal prispevek, okamzite se objevil v RSS. A ted to chodi snad po 3 - 4 hodinach. Ani kdyz dam rucne refresh. Ve foru vidim posledni ze posledni prispevky jsou pred 34 a 35 minutami a RSS stale mlci. Posledni v RSS je ze 13:02. Rano taky - RSS porad nic a najednou varka clanku 3 - 4 hodiny stara. Upraveno 1. července 2017 7 let uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 2. července 2017 7 let Chtěl jsem napsat Davidovi z UPC PM a napsalo mi to: "Vaše schránka příchozí pošty je plná. Musíte odstranit nějaké zprávy před tím, než budete moci posílat další zprávy" moc těch zpráv tam teda nedám, ale k obsahu, co měla být v PM. Neplánuje se zavést, zde na foru, taktéž anketa, jak byla na minulém fóru ohledně: - stb/ca modulu případně něco z nové strany: IPv6 DS-lite nbo full dual stack jako zpětná vazba UPC? Upraveno 2. července 2017 7 let uživatelem Pepe Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 3. července 2017 7 let před 13 hodinami, Pepe napsal: Chtěl jsem napsat Davidovi z UPC PM a napsalo mi to: "Vaše schránka příchozí pošty je plná. Musíte odstranit nějaké zprávy před tím, než budete moci posílat další zprávy" moc těch zpráv tam teda nedám, ale k obsahu, co měla být v PM. Neplánuje se zavést, zde na foru, taktéž anketa, jak byla na minulém fóru ohledně: - stb/ca modulu případně něco z nové strany: IPv6 DS-lite nbo full dual stack jako zpětná vazba UPC? Anketu může začít každý uživatel u jednotlivých tématů. Tuto možnst uvidíte při tvorbě nového příspěvku v druhém poli jako "ANKETA". Jako zpětnou vazbu od klientů využíváme data ze samotných dotazníků, které nám poskytnou veškeré potřebné data.
Odesláno 3. července 2017 7 let Porad vam to RSS chodi nejak se zpozdenim. Ale v RSS je porad posledni clanek z 00:00:06. - - - CA modul OVA
Odesláno 3. července 2017 7 let Právě teď, cvancara napsal: Porad vam to RSS chodi nejak se zpozdenim. Ale v RSS je porad posledni clanek z 00:00:06. Podívám se na to.
Odesláno 3. července 2017 7 let před 2 hodinami, David - UPC napsal: Jako zpětnou vazbu od klientů využíváme data ze samotných dotazníků, které nám poskytnou veškeré potřebné data. V posledním dotazníku, co mi přišel 1.7 jsem měl hodnotit spokojenost se službami UPC a proč bych je doporučil. Tam mi chybělo například: Co lze zlepšit ze strany UPC případně, co se Vám nelíbi na UPC. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 3. července 2017 7 let Protože už mi nejde upravit příspěvek, tak například v dotazníku ohledně My Prime na konci dotazníku byly dvě možnosti a vybrat z nich jednu kterou preferuji.. škoda, že tam nebylo např. proč to preferuji Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.