CableG Odesláno 11. května 2015 Sdílet Odesláno 11. května 2015 Nejsem zrovna vášnivým čtenářem ceníků - není ale už čas opustit památeční Supreme a nahradit ho Horizon Komplet? Nějakej zakopanej pes nebo správná úvaha? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 11. května 2015 Sdílet Odesláno 11. května 2015 Supreme vidím jen u tarifů pro stávající zákazníky? Pro služby připojené do 28.2.2012. Cena nezahrnuje pronájem přijímacího zařízení (set-top boxu). Supreme zahrnuje přístup k programům Hustler TV a Daring TV 22-06 hod. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 11. května 2015 Sdílet Odesláno 11. května 2015 Já ti dám památeční Supreme, člověče. Máš ho? Asi ne. Tak nech druhý v klidu žít. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 11. května 2015 Autor Sdílet Odesláno 11. května 2015 Mám ho od roku 2007. Nějaké relevantní reakce by nebyly? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 11. května 2015 Sdílet Odesláno 11. května 2015 Něco relevantního? Inu dobrá. Pokud už Supreme nechceš, tak si ho zruš. Sám sobě zcela svobodně. My ostatní máme svojí hlavu a rozhodnem se sami za sebe také zcela svobodně. A pokud přejdeš na tu "cihličku" (já to mám také v úmyslu), tak věz, že budeš mít výhody onoho Horizon Komplet + všechny programy, které te´d máš v rámci Supreme. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 11. května 2015 Autor Sdílet Odesláno 11. května 2015 No proto se ptám... Koukal jsem do tradičně nepřehledných ceníků a programových nabídek UPC a snažím se pochopit, proč platím za Supreme víc než za Horizon Komplet - tak hledám důvod proč to tak je a jestli teda není čas na změnu. Po Horizon boxu nijak zvlášť netoužím, každý box od UPC byl první tři roky nepoužitelný, nevidím důvod jim zase dělat betatestera a ještě jim za to platit. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 11. května 2015 Sdílet Odesláno 11. května 2015 No ani "nejbohatší" verze KOMFORT nemá všechno ( http://www.upc.cz/televize/programy/ ). Jak to zrušíš, ten Supreme, tak sice ušetříš, ale když budeš chtít ty další balíčky, tak jseš tam, kde jseš se Supreme. Já si Supreme držím proto, protože mám jistotu těch balíčků, kde UPC čas od času s těma balíčkama zašachuje (taková hra škatulata hýbejte se) a udělá tam změny. No a my, co máme Supreme, můžeme být úplně v klidu. Otázka ovšem také je, ohledně těch programů, co platí oficiálně, co lze sehnat neoficielně, atd., atd. V tom aby se prase vyznalo. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 11. května 2015 Autor Sdílet Odesláno 11. května 2015 Tak zase už jsou i programy, co v Supreme nejsou - tedy ne, že by bylo o co stát, ale jen tak z principu... Ale asi jsem natvrdlej (chtěl jsem vždycky být tvrdej chlap a vyšlo to jen napůl) - já ten jejich ceník nechápu. Jak si mám vyložit tohle: --- HORIZON KOMPLET+ vč. My Prime a Horizon Go 130 TV programů (30 HD) včetně prémiových programů věrnostní cena 759 Kč věrnostní sleva 200 Kč Celková cena 899 Kč včetně pronájmu Horizon HD Mediaboxu a modemu pro přístup ke službě My Prime a TV Archív. Zahrnuje přístup k nabídce DIGI MINI. --- na webu uvádějí "Více než 130 televizních programů (z toho 40 v HD)" - tak kolik HD teda? Ví vůbec někdo v UPC jaké programy to obsahuje? jakou matematickou operací dostanu z 759 a 200 číslo 899? Je někde exaktně napsáno jaké programy Horizon Komplet+ obsahuje? Ten pouťový letáček s názvem Programová nabídka digitální televize neberu vážně. Celkově tedy po obchodní stránce je UPC někde na úrovni rovníkové Afriky - jako zákazník se s "obchodníkem" setkám jen ve chvíli, kdy naberou brigádníky a slíbí jim provizi za uzavření smlouvy - to se pak na mě slétnou jak hejno vos (mám u UPC tři smlouvy) a všichni mě chtějí za nesmyslných podmínek přesmluvnit. Kromě touhy zrušit smlouvu stávající a uzavřít novou se vyznačují otravností a neznalostí toho, co mají nabízet. Prostě tragédie... Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2015 Sdílet Odesláno 11. května 2015 Tady v tom ceníku http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf píší že Programová nabídka Horizon Komplet+ obsahuje "Zcela všechny programy včetně prémiových balíčků jako HBO nebo HUSTLER TV". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 12. května 2015 Autor Sdílet Odesláno 12. května 2015 No to je právě ono... Kdyby tam napsali, že "obsahuje zcela všechny programy", tak je to jednoznačné. Tím, že dva balíčky vyjmenovali, přidávají té větě na víceznačnosti. Bohužel u Horizonu vidím stále víc otázek než odpovědí Musí se k tomu nafasovat Horizon box? Pak by to byla tragédie největší, protože základní box je krám s jedním tunerem, velký box zase má v sobě modem+router (a o to jim fakt nestojím, networking mám vyřešený). Přijde mi to takové ušité horkou jehlou, nemá to žádnou myšlenku, jen dvě krabice a na to nalepený zbastl, co stejně moc nechodí (appka Horizon Go je celkem jasná reference). No nevím... Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.