Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Tak se mi ted nahrala zas nova verze fw do kaonu. Nevite co tam je za novinky? To je druhy update behem tydne...

Odesláno

u mě žádná nová verze zatím nedorazila .Máte taky problémy s názvy programu ,například Meteo TV ,rezerva vůbec se to neaktualizuje. Zlatá stará verze.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Tak už proběhla u Vás aktualizace? Jaké z toho máte pocity? Já tedy žádné zlepšení nějak nevidím.

Odesláno
Plný souhlas.

Marně hledám slibované zlepšení.

Jsem rozhodnutý zrušit STB a přejít na CA modul - ale ačkoliv mám pronájem STB v ceně služby, tak u CA modulu po mně budou chtít 70,- Kč za pronájem...

Opravdu služby zákazníkům....

Podívejte se na fakturu, jak je to s pronájmem v ceně služby :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

To asi ne, tam se ani bez zapíchnuteho USB nedostanu. Nejdřív jsem myslel na nějaké anomálie v síti, ale těch deset minut a samovypnutí do toho nějak nesedí...

Ale díky za hint.

Podívej se do plánu nahrávek, jestli tam není něco pravidelného. Ale i tak, že by si to něco vymyslelo samo? :o
Odesláno
Plný souhlas.

Marně hledám slibované zlepšení.

Jsem rozhodnutý zrušit STB a přejít na CA modul - ale ačkoliv mám pronájem STB v ceně služby, tak u CA modulu po mně budou chtít 70,- Kč za pronájem...

Opravdu služby zákazníkům....

Podívejte se na fakturu, jak je to s pronájmem v ceně služby :)

Mám účtovaný pronájem a pak tam je balíčková sleva. Celková cena je ta, co byla deklarovaná, při objednávání služby. Doufám, že s CA to bude stejné.

Odesláno
Nejdřív jsem myslel na nějaké anomálie v síti, ale těch deset minut a samovypnutí do toho nějak nesedí...
Tak možná že se zapne kvůli vyhledávání aktualizací FW...
Odesláno
Zdravím,

po upgrade jsem zklamaný.

Nepřehledné , zoufalá práce s oblíbenými kanály , pro starší lidi (moje mamka 65) nepoužitelné.

:-(

Jsem také zklamaná, špatné, nepřehledné, úplná změna na dálkovém ovládání se velmi plete a úplně nejhorší používání teletextu !

Odesláno
Tak mně naštěstí televize formát 4:3 drží a STB konečně shapuje správně, nicméně přibyla velmi zajímavá vlastnost.

Každé ráno 3:10 se ten krám zapne, probudí televizi a po deseti minutách se sám vypne...Občas zapomenu vypnout TV narvrdo, takže pak ranní vstávání stojí za to...[/quote

To jsem strašně ráda,že jste to sem napsal.Protože mně se v noci televize taky sama zapnula.Bože,to byl úlek.A ještě mi to nechce nikod věřit.

Zahřívá se někomu neúměrně STB? Já teprve teď poté co se zlepšilo fomátování televize a dá se na ni koukat,že ten STB přímo hoří.Přitom je volně,odnikud jej nic nestíní.

Odesláno

Zkus ten STB podložit např. víčky od petlahví, aby byl výš a lépe větral odspodu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague