Odesláno 30. července 2015 9 let Halelůjá, chvalte Pána, konečně můžu přepínat kanály a obraz má správný poměr. Očekávám, že tímto tempem by někdy v roce 2017 mohl být z Kaonu, bezchybný set-top-box.
Odesláno 30. července 2015 9 let To asi nenastane, vždy se najde někdo komu se něco nebude líbit, nebo mu nějaká funkce bude scházet nebo naopak.
Odesláno 30. července 2015 9 let urcite ano, az vratej puvodni starou verzi k ty nikdo zadny pripominky nemel
Odesláno 31. července 2015 9 let mě u starého STB toho také dost scházelo, proto jsme ho neměl a na TV koukal přes CA modul nebo na PC s novým prostředím horizont na tv i v PC koukám přes STB. Jen netuší někdo jestli se odstranil po aktualizaci problém s LG TV a zvukem přes HDMI ?
Odesláno 31. července 2015 9 let Včera jsem byl vrátit tento zmetek (KCF-SA700 po upgrade na Horizon) na Kontaktním centru v Praze (U Nákladového nádraží...). Bylo tam zoufalců nespokojených s tímto zmetkem (KCF-SA700 po upgrade na Horizon) jako máku. Trochu mi bylo líto i těch děvčat, krom věčně omílaného "zvykněte si" nebo "připravujeme aktualizaci" nesmí zákazníkům aktivně nic jiného nabízet. Pouze sepíšou reklamaci a další. Přitom po vyřízení jsem s několika mluvil, někteří mají doma nové LCD TV umožňující DVB-C příjem i použití CA modulu, ale jsou to laici z lidu, o takové možnosti nikdy neslyšeli a dost se divili že to vůbec lze! Me take prekvapuje kolik lidi stale pouziva set-top-boxy. Jak dlouho se prodavaji dvb-c tv ?
Odesláno 31. července 2015 9 let Vzhledem k tomu, ze uz CA moduly nabizi jen k pronajmu a to jsou navic jen jako polozka malym pismem hluboko v ceniku, je to evidentn politika UPC. Zapujceny modul mohou kdykoliv odebrat.
Odesláno 31. července 2015 9 let To by byli sami proti sobě, protože část lidí nepochybně pak zůstane jenom u nekódovanýho základu. Já bych udělal totéž, zmizí možnost mít CAM, tak si můžou celou rozšířenou nabídku TV strčit za klobouk.
Odesláno 1. srpna 2015 9 let Dobrý den, u mé matky proběhla výměna stb za nový se službou Horizonu. Má dva (mimo jiné, zde často zmiňované) problémy : 1. údajně lze TV (Panasonic Viera) a stb ovládat jedním ovladačem. Asi jí to technik i tak nastavil. Nastavení jsme nějak ztratili (vymazali) v průběhu boje s Horizontem. Jde to nějak znovu nastavit ? 2. TV a stb musíme nyní zapínat samostatně, ale TV si nepamatuje, že byla nastavena na HDMI, na obrazovce je zrnění nebo rozhlas, což matku (80+ roků) dost mate a musí na ovladači TV přepínat vstup na HDMI. Vše asi souvisí s tím, že po odchodu technika vyplula TV i stb že zásuvky, aby nic nesvítilo (ledky) a nespotřebovávala elektřinu .... Prosím o řadu. Děkuji. (Jinak ten Horizon je "skvost", měly by ho všechny IT fakulty vyučovat, jak by nikdy software sloužící lidem, neměl vypadat ....)
Odesláno 1. srpna 2015 9 let rada, která vyřeší oba zmíněné problémy zní vyměnit stb za CA modul - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.