Přejít na obsah

Končí mi smlouva a s ní i nováčkovská sleva


Návštěvník Sosi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Sosi

Ahoj,

vím, že se to pravděpodobně řeší v mnoha vláknech, ale není v mých silách je všechny projít, navíc, když už jsou mnohdy neaktuální.

 

V průběhu září mi končí smlouva s UPC (nebo jen sleva?), resp. bude tomu rok, co jsem si od nich v novém bytě pořídil UPC FIBER POWER 30 za 312Kč cca. Bohužel ta smlouva je tak na h***o psaná, že se v ní nevyznám a nic podle ní nezjistím, stejně jak celý UPC. Jestli si dobře pamatuju, je to teď i v nějakým ceníku, po roce využívání té zvýhodněné slevy bych měl platit plnou taxu, nějakých cca 520...? (smlouva je tedy na rok nebo na neurčito?) Na tu cenu jim kašlu, ale nevím, co je nejvýhodnější. Ukončit smlouvu a nechat to napsat na přítelkyni jako nevého majitele a za rok zase zpět na sebe? Nebo to takto nejde dělat? Nebo koukám, že jsou tu nějaký věrnostní slevy, vyplatí se spíš ty, než to takto složitě přehlašovat každý rok? Případně jak si o tu věrnostní slevu říci?

 

Díky moc všem za info a trpělivost, jestli něco nesnáším, tak je to řešení těchto věcí u společností, která neumí na web nebo smlouvu napsat nic přímo, jenom s každým vyjebávat a doufat, že se nidko neozve. Snad je tu pár nadšenců, co to sledují.

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jejich stránkách píší,že stávající smlouvu automaticky prodlouží o další 1 rok za stejnou cenu,ale pro jistotu bych si zavolal na kc a ujistil se.

"Jaká bude cena po 12 měsících využívání služby?

Věrnostní výhody včetně zlevněné ceny Vám rádi poskytneme i v následujícím věrnostním období - tedy na dalších 12 měsíců. Slevu Vám prodloužíme na další období automaticky, pokud nás sami nepožádáte o převedení na standardní portfolio."

  • -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Ten tarif Fiber 30 se už nenabízí, takže mu ho asi neprodlouží. Spíš se poohlídnout po těch novejch, buď 10/1 za 270 kaček, anebo 40/4 za 349 kaček měsíčně. V obou případech je to cena vč. pronájmu toho WiFi modemo-routeru a platí při využívání služby 12 měsíců. Ovšem je to pro nový zákazníky, ne pro stávající, a to ani v rámci věrnostního portfolia ne. Takže bych už psal výpověď a po skončení to pak hned uzavřel jako novej klient.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník china

Většinou to bylo tak, že sleva trvala 12/24 měsíce, a pak se platila plná cena :-/ Nicméně každý to mohl mít nastavené jinak, takže kontaktu s UPC se pravděpodobně nevyhnete.

Fiber 30 se už nově nenabízí, ale prodloužení stávajících smluv jede dál, dokud si zákazník nepožádá o jiný tarif.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zacal bych tim, ze bych podal vypoved a pockal na retencni nabidku, pokud bude vyhodna pristoupil na ni v opacnem pripade uzavrel novou smlouvu s akční nabídkou. většinou když se argumentuje akční nabídkou vc. parametru a ceny tak ji daji i stavajicimu zakaznikovi nez aby o nej prisli

tarif se nenabizi tzn. asi nabidnou 40tku s cimz zas souvisi vymena modemu za ED3.0

  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
Návštěvník Dinkylinky

Protože se na TV už moc nedívám, plánuju zůstat v případě UPC jen u internetu. Jen mě zajímá, pokud uzavřu tu věrnostní slevu na 1 rok u toho internetu 40, a třeba někdy v lednu zjistil, že mi ty kanály TV chybí a chtěl bych využít ten balíček služeb internet + DTV Klasik s EBT s věrnostní slevou na rok, lze na něj snadno přejít bez sankcí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...