Odesláno 15. srpna 2015 10 let dělá mi to samé, jak jsi to vyřešil, aby to stále nehlásilo tuto hlášku.....
Odesláno 15. srpna 2015 10 let Po odinstalci certifikátu dejte Nastavení -> Zabezpečení a tam najděte -> Vymazat přihlašovací údajePak by mělo jít vypnout zamykání obrazovky. Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 24. srpna 2015 10 let Jinak prý kdo má odkoupené zařízení, tak mu to neaktivují. Pokud to bude chtít využívat, bude se muset přihlásit. Můžu potvrdit je to tak.
Odesláno 24. srpna 2015 10 let Ať dělám co dělám na android se prostě nepřipojím.Vše dělám přesně podle postupu.Vždy se mi ukáže síť uložena a zabezpečena a to je vše.Na lince UPC kde jsem čekal čtvrt hodiny už brzy ráno na spojení mi řekli že se mi ozvou technici a ti se na mě vys....Sakra co dělám špatně?
Odesláno 28. srpna 2015 10 let V návodu píšou, že se automaticky přednostně zařízení připojí na mou domovskou síť, a až v případě, že je nedostupná, připojí se na wi-free. Jak je teda možné, že se můj android připojuje přednostně do wi-free, přestože domácí síť je na plném signálu a wi-free na jednu čárku, kdy laboruje na hranici odpojení?
Odesláno 28. srpna 2015 10 let Tak to nefunguje automaticky V nastavení WiFi - Pokročilé - Priority Wi-Fi Po prvním přihlášení do sítě se WiFree umístí úplně nahoru tudíž se bere přednostně
Odesláno 28. srpna 2015 10 let Vím o této možnosti, v nastavení ve Windows to najdu a pořadí si nastavím, ale nikde to nemůžu najít na Androidu (ani podle Vaší cesty). Díky
Odesláno 28. srpna 2015 10 let Zdravím všechny, rád bych poprosil o radu, nemohu se připojit k Wi-Free: ..stáhnul jsem si a nainstaloval certifikát zabezpečení, po připojení, zadání jména a hesla stále probíhá pokus o ověření.. díky za pomoc refresh Upraveno 29. srpna 2015 10 let uživatelem refresh
Odesláno 29. srpna 2015 10 let Projdi si tohle vlakno, vsechno uz se to tu resilo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.