Přejít na obsah

HD DVR Mediabox


Jirka007

Doporučené příspěvky

Lidi kde berete tu trpělivost. :lol: Ja ten srot mam zhruba 1-2 mesice. Nic horsiho / problemovejsiho jsem nezazil. Zacal jsem u Karnevalu nekdy pred 10ti lety... Je to cim dal tim horsi s tema krabicema. Dneska si snidam a najednou zasek... No zkousel jsem ruzny resety trojhmaty. Travim tim hodinu a vysledek ze krabice uz jen oranzove blika misto toho abych se uz válel v bazenu. Dam jim jeste jednu sanci, ale pochybuju ze to bude vadnym kusem kdyz to tu ctu... Delaji z nas kokoty. 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník superpepino

Stějně mně nejde do hlavy, že teletext je v Čechách čtvrt století a UPC ve své cihle není schopen ani po 8. měsících udělat český teletext s háčky a čárkami. Když člověk poslouchá ředitele českého UPC, že má taky cihlu a je to pomalu zázrak technologie, tak je to tragikomické. I když on český teletext nepotřebuje... Nehledě snad na stovky dalších technických nedodělků, má člověk dojem, že to převzali odněkud z rovníkové Afriky. Smůla, že v této oblasti nemá UPC :( alespoň v Praze rovnocenného konkurenta. Proto nám nezbývá nic jiného, než sklopit uši a "těšit" se, co nám dále naservírují.Již delší dobu probíhá nějaké testování. V podstatě jsem nějakou výraznější změnu nezaznamenal. Mýlím-li se, opravte mně. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník vito
Lidi kde berete tu trpělivost. [emoji38]Ja ten srot mam zhruba 1-2 mesice. Nic horsiho / problemovejsiho jsem nezazil.

 

Ono všichni asi čekáme jen to nejhorší takže už nás to po těch letech trápení až tak ne vytáčí. A máme pak radost i z malých úspěchů, třeba já že mi to zatím nepodpálilo barák. [emoji1] Že to pořádně nefunguje je ve srovnání s tím už vlastně prkotina

 

Sent using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník fujarik

Také bych u cihly (nevím teda jestli je to problém pouze cihly), uvítal zásadně upravit titulky u HBO2, HBO Comedy a Cinemaxů - pokud se dívám na nadabovaný film a je v něm titulkovaná část, přece nebudu rychle kvůli toho složitě zapínat titulky, když mi mezitím uteče půlka "děje", a pak zase titulky pěkné vypnout - to samé platí pro ukázky na těchto kanálech. Tohle je fakt NEDOMYŠLENÉ! Proč to ostatní operátoři mají automaticky??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník sako verife

A to si představ, že jsou i lidi kteří hůře Slyší a musejí s tímto zpraseným teletextem (znaková sada snad z koreje) žít. Já bych vraždil za tohle.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník sarmen10

Zdravim Vas, mam dotaz jak na tehle cihle tedy primo na webovem nastaveni, jak tam zmenim jazyk na cestinu jelikoz tam mam jen anglictinu a zadny jiny vyber tam neni (cetla jsem ze ji tam maji) a pak me nejde ohledne bezpecnosti zmenit heslo na to webove nastaveni, vzdy se me tam pak objevi zase puvodni. Nevite co a jak? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minulý týden jsem měl asi hodinový rozhovor s "někým" na UPC., no a ode dneška mám cihličku doma. Dohoda je taková, že mám komplet vše vyjma telefonu. Dále mě byl ponechán KAON-B3001. Mám tam i inet, ač jsem ho nechtěl (mám svůj)., ale protože dohoda zněla, že bude vše za stejný peníz, jaký platím doposud (mám Supreme), tak inet je oživen. Použije ho pouze můj syn přes wifi na svém tzv. chytrém mobilu.

Cihlička nevaří, teplota normální. Zdroj je ovšem teplejší, než bych si představoval., bude to asi ale v normě. Všechny kanály jsem projel, vše OK, provedl jsem si některá nastavení .... zatím bez chyby, takže spokojenost (zatím)

Řazení kanálů dle UPC stále není to pravé ořechové. Má to sice už lepší logiku, než to původní, ale jak říkám - není to ono (tohle se prostě musí nechat na svobodné vůli majitele cihličky). Je velká škoda, že cihlička nemá hodiny, jako má KAON-B3001. Ty hodiny jsou opravdu přesné a hodily by se tam. Oni by toho místa zase tak moc nezabraly. Byl jsem zvyklý na displej - ten také není. Vím, je to individuální, ale tohle tam prostě dle mě schází.

Instalace dle technika (ta úplně prvotní) trvá asi 15 až 20 minut. My jsme byli s tímhle hotovi za 10 minut, což kladně kvitoval technik a potvrdil mě, že ta moje kabelová "rošáda", kterou jsem si sám na podzim dělal, je udělána velmi dobře. Wifi naběhla během minuty, což také nebývá běžné - spíše to trvá zhruba 5 minut.

To je tak asi zatím vše....

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pane Mašku měl bych na Vás pár dotazů:

1. ten starý Kaon-B3001 to je settopbox s harddiskem?

2. proč jste si ho nechal? to teď platíte nájem za "cihlu" a za Kaon? měl jsem za to, že když si nechám dodat cihlu tak původní settopbox + modem vrátím protože mi už na nic nejsou

3. jak je to se změnou hesla na wifi přes cihlu? dá se "vstupní" heslo, které je uvedeno na spodní části cihly poté změnit?

4. jak to myslíte s tou "kabelovou rošádou"? při použití cihly, která by mi měla defacto nahradit stávající settopbox a externí modem (+popř. router za modemem pro wifi)

propojím pouze cihlu s televizorem (HDMI + RJ45) a mám vystaráno, nebo se mýlím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) Ano, to je ten starý velký Kaon, který má zdroj uvnitř, má displej a ve vypnutém stavu ukazuje hodiny. A má v sobě onen HDD. Nenechám na něj dopustit, z jistých důvodů.

2) Protože jsem si ho chtěl za každou cenu ponechat a je teď v dětském pokoji

3) Internet (ač ho teď od UPC mám) používám stále svůj (kabelový od GRAPE CS) a nehodlám na tom nic měnit - přes to prostě vlak nejede a na UPC, kde jsem měl ten dlouhý rozhovor, to pochopili. Před chvíli přišel syn ze školy, na mobil si opsal nutná data, která se dají vyhledat přes příslušné menu na obrazovce (SSID a Heslo). Nic jsem neměnil. Vzhledem k tomu, že používám svojí neUPC inetovou síť, tak je mě fuk, kolik lidí se nacpe na wifi. Nijak mě to v ničem nemůže omezit. Ale předpokládám, že každá cihlička má svůj SSID a Heslo.

4) Když jsem se dozvěděl minulý rok o té cihličce, tak jsem si doma upravil kabelovou síť tak, aby byla i připravena pro cihličku, která vyžaduje datovou zdířku. Jsem v tom svým způsobem profík, takže vím, oč se jedná a co se jak musí udělat. Technik byl spokojen, neb byl bez práce :)

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...